Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżejson.........

Czy kobiety lubią takie rzeczy jak...

Polecane posty

Gość dżejson.........

Wysyłanie bukietu kwiatów (czerwone róże anonimowo z jakims liścikiem) albo np. mail z tytułem "Jesteś najcudowniejszą kobietą na świecie" i z czymś tam w środku z podpisem "Twój wielbiciel"? Oczywiście to się z czasem może zmienić w bardziej jawne wyznanie :) Powiedzcie tylko czy to lubią czy nie ;)

Gość czekoladdka 24
no ba.uwielbiamy

Bukiety jak najbardziej, ale z bardziej oryginalnymi kwiatami niż róże, maile nie, za to listy, których teraz raczej nikt nie wysyła sobie (niestety) bardzo :)

Gość niektóre lubią niektóre nie
lubią - zaskoczony, nie ? Ja osobiście kwiaty - tak. Ale na tanie teksty w stylu "dla najcudowniejszej kobiety na świcie" padłabym ze smiechu. Za stara jestem na takie bzdury :P

Gość namnanam
Nie wiem, bo nikt nigdy mnie nie zaprosił nawet na piwo. Kiedy spotykałam się z kimś, to ja musiałam mu wszystko kupowac, bo nie miał kasy:O Byłabym zadowolona, gdyby ktoś zaprosił mnie chociażby na pierogi...

ja lubię :) to miło mieć cichego wielbiciela:) Kiedyś pewien facet włożył mi liścik z propozycją spotkania za wycieraczkę auta, ponieważ nie wiedział kim jestem a znaliśmy się tylko z korków w mieście. Jak się później dowiedziałam spisał nr rejestracyjny i po tym odnalazł mnie gdzie mieszkam. Rano miałam niespodziankę :)

Gość uwielbiają ;-)
;-)

Gość ania32_78
Oczywiscie ze tak

Gość dżejson.........
dzięki za odpowiedzi. Ale co jest złego w tekście "Dla najcudowniejszej kobiety na świecie"? Przecież wiadomo, ze nadawca pisząc to pisze prawde, bo kobieta która jest adresatem takiej wiadomości dla niego jest właśnie najcudowniejsza. Taki tekst naprawdę jest tani?

Gość troche ppomoge tobie
ja dostałam 2 razy do akademika raz czekały na portierni raz w pokoju miłe. Mail nie, bo to moga byc jaja.

Gość dżejson.........
Wiesz, napisałem o mailu dlatego że mam problemy z ustaleniem adresu a jakoś mi trudno tak zapytać wprost. Pytałem gdzie mieszka to odpowiedziala, ale oczywiście nie podała mi dokładnego adresu tylko dzielnicę ;) Wiec mam tylko mail. Jak będę miał adres to oczywiście pójdą kwiaty na adres ;)

ja wolałabym taki krótki tekst otrzymać w liście niż jakiś przeambitny wiersz którego sensu treści musiałabym się domyślać - liczy się gest.:)

Gość dżejson.........
dzieki :)

Gość troche ppomoge tobie
dzięki za odpowiedzi. Ale co jest złego w tekście "Dla najcudowniejszej kobiety na świecie"? Przecież wiadomo, ze nadawca pisząc to pisze prawde, bo kobieta która jest adresatem takiej wiadomości dla niego jest właśnie najcudowniejsza. Taki tekst naprawdę jest tani ?--- jesli nadawca piszac to nprawde tak mysli, to tekst tani nie jest.. ale kto tak mysli? prawie nikt.

Gość ja tez tak chce
to miły gest