Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nexa

mój były facet side żeni!!!!!

Polecane posty

Gość nexa

mój były facet się żeni...on który zawsze był na nie na temat ślubów i zaręczyn..a teraz żeni się z laską którą zna nie cały rok...a ja go nadal kocham mimo ze juz mineło 1.5 roku jak zerwał nie widzę przyszłość dla siebie, moja samo ocena spadła strasznie nawet nie potrafię napisać co czuje jak o tym myślę..ból nie do opisania ehhhh...czy jest tu ktoś co przeżył lub przeżywa to co ja teraz? jak mogę sobie z tym poradzić bo świruje już.. mam około 30stki moje wszystkie koleżanki mają mężów,dzieci, narzeczonych a ja kocham kogoś kto nigdy ze mną nie będzie...

Gość auuuuuuuuutorrrrrrrrka
nie smutaj :( mi tez przykro

Gość auuuuuuuuutorrrrrrrrka
pewnie ona naciskala

Gość jaki koniec skoro nawet
poznasz kogoś i bedziesz sie jeszcze cieszyc, ze twój były jest z inna, a nie z tobą.

Gość uwierz mi ze za rok kogos
poznasz, ze mna tez tak bylo, mam 34 lata i jestem 4 miesiace po slubie, a przez ten rok poszalej sobie, zobaczysz ze facet sam sie znajdzie..

Gość SLD
Nie przejmuj się, może to lepiej że nie z Tobą się żeni? Skąd wiesz jak będzie wyglądało ich pożycie. Skoro mial takie zapatrywania na temat slubów, to myslę, że cos go zmusiło do tego slubu, a jeśli tak, to długo nie wytrwa w tym związku. Nie rozmyślaj, tylko rozejrzyj się za facetem, który jest Tobie pisany.

Gość kania..cc
wiem, przekichane :( mnie tez ubodło jak facet, ktory we wrzesniu, jak go zostawilam (4 lata razem) zapewnial ze mnie kocha, ze bedzie zawsze na mnie czekal i ze jestem dla niego wszystkim w boze narodzenie sie zareczyl a w sierpniu wzial sub :( ale juz odchorowalam :(

Gość jaki koniec skoro nawet
kania-no ale to ty go zostawiłas , wiec na co liczyłas? ze facet sobie nigdy nie ułozy zycia? zachowujesz sie jak pies ogrodnika

Gość bardzo możliwe że piszesz o
moim bracie. Wiesz ze jego laska, ta lafirynda jest w ciąży? Nie cierpie jej :o