Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka8333

kto postanowil ze nie bedzie wiecej farbowac wlosow?

Polecane posty

Gość kajka8333

Czesc dziewczyny! Farbuje wlosy od 2 lat, na wlasna reke i u fryzjera. Czesto zmieniam kolor, raz blond, raz bronz, raz pasemka. 2 lata temu mialam piekne wlosy do pasa, lekko falowane, na koncach "rury", bardzo duzo wlosow tylko ten mysi kolor (jasny popielaty bronz) mnie dobijal i zaczelam farbowac, rozjasniac, tlenic itd. Teraz mam 2 wlosy na glowie, sa cienkie, lamiace sie, delikatne, suche, proste, prawie ich nie ma, malutko jak u niemowlaczka. Musialam obciac do brody, strasznie wygladam. Ostatnio farbowalam 3 tygodnie temu, ale postanowilam, ze przez rok nie bede farbowac, chce zobaczyc czy odrosna mi moje piekne, geste, falowane wlosy. Czy ktos juz cos takiego przeszedl? Czy ktoras z was miala podobny problem z wlosami? Czy ktoras z was przestala farbowac? Czy wlosy odrastaja potem takie jak przed farbowaniem??? Piszcie mi cokolwiek. kajka8333

tak ja tak mialam. po rozjasnianiu mialam dwa razy mniej wlosow na glowie... przestalam rozjasniac zafarbowalam na kolor taki zblizony do natural i od tamtej pory farbuje juz szamponetkami tylko (bo niszcza najmniej) czyli od okolo 3 lat. ale teraz od sierpnia nawet szamponetek nie uzywam. juz nie wychodze z domu wiec nie farbuje. pozwole im odsapnac i odrosnac. chce miec naturalne juz.. ale kusi mnie zeby pofarbowac na blond za jakies 5-10 lat... bede juz miala lat 30 wiec pasuje sie odmlodzic i blond zrobic :D http://fryzurki.blox.pl/2009/08/Fryzura-srednie-blond.html