Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatarak 21

Jak mam przezyc rozstanie? pomozcie

Polecane posty

Gość tatarak 21

2 tyg temu rozstalam sie z chlopakiem.bylismy ponad rok i byl on moja pierwsza wielka miloscia to z nim przezylam pierwszy raz i to z nim zamieszkalam i tak juz mialo byc zawsze ale on mnie oszukiwal bardzo oszukiwal...w koncu przez glupie smsy wyszlo ze to ja jestem wszystkiemu winna wczoraj wyslal mi smsa na pozegnanie i chyba zmienil nr a ja glupieje ciagle placze nie wiem gdzie jest co sie z nim dzieje nie jem nie spie jedyne co to pracuje bo musze jestem za granica sama i nie wiem jak mam sie pozbierac :-(

Gość myangel
mialam takie same objawy... nie jadlam nie pilam nie spalam. ciagle o nim myslalam.. Teraz minely juz trzy lata od rozstania a mi sie czasami on nadal sni.. nie wiem czmeu wogole.. A ja sobie poradzialm dzieki przyjaciolom w sumie, chodzilismy na imprezy w weekendy.. ciagle gadalismy wyglupialismy sie i na wypadzie z wlsnie nimi poznalam mojego nazeczonego :)

Gość huhuhhuuuuhhhhhhh
tez to przezywam;(((((( najgorsze w tym wszystkim jest to ze on ma znajomych, dzis sobota i dobrze sie bawi a ja nie mam nikogo;( siedze w domu i sie zadreczam;( mam ochote umrzec;((

Gość tatarak 21
ja tez mam taka ochote,czasem mam wrazenie ze to jakis dlugi sen ze wszystko niedlugo wroci do normy ale z dnia na dzien jest mi gorzej...

Gość huhuhhuuuuhhhhhhh
ja zaczelam juz jesc, chodze na uczelnie, tam jakos sie trzymam, a potem przychodze do domu i ciagle placze, mysle co on robi, z kim sie spotyka, te mysli sa okropne;(

Gość werererew
Przyjechal do mnie.Mielismy spedzic czas ze soba.Wczoraj spedzilismy wieczor razem.Myslalam ze wszystko jest ok.Dzis przyszedl do mnie po pracy.Siedzielismy , widze ze jakis dziwny i powiedzial mi ze niewie czy to ma sens.Ze musi sobie wszystko przemyszlec.Ja wiem ze nic z tego nie bedzie.Jest mi tak smuto i zle. A ja mam takie problem. Jutro ma przyjsc pogadac.Tylkoo czym jak juz wzzystko pwoiedzial???????

Gość gość
U mnie rozstanie nastąpiło po 14 latach razem…. Mamy wspólne dziecko, pracujemy razem i było mi z każdym dniem jeszcze ciężej. To były najgorsze dni mojego życia. W akcie desperacji posunęlam się do zamówienia na ukochanego uroku miłosnego na http://urok-milosny.pl , nie oczekiwałam wiele. A jednak On wrócił i znów mnie pokochał. Teraz jest między nami niczym na początku znajomości…. coś pięknego.