Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiemtego

Czy pierwszy taniec to konieczność?

Polecane posty

Gość nierozumiemtego

bardzo nie podoba mi się ten zwyczaj :o młodzi tańczą a stare babki/ciotki się patrzą i mają radochę, tylko po co tak na pokaz?:o czy to jakiś obowiązek?

Gość najbrzydsze są golfy
Pierwszy taniec nie jest obowiązkowy, tak samo wesele i cała ta szopka:D

Gość nierozumiemtego
uważam, że slub to bardzo miła uroczystość, kościół etc ale pierwszy taniec?:o no nie wiem może ktoś się poczuje urażony że tak nie po chrześcijańsku albo będzie pytał a ja po prostu powiem " bo mi się ten zwyczaj nie podoba.."

i masz do tego prawo.To jest taki zwyczaj na rozpoczęcie zabawy.Musisz to powiedzieć gościom bo nikt nie zacznie tańczyć pierwszy i będzie konsternacja.

Ja też na swoim weselu zrezygnowałabym z tańca. Wolałabym zaśpiewać z mężem "Heńka" Brathanek :-)

Pierwszy taniec to znak dla gości, że oto rozpoczynamy zabawę a zaczyna ją najważniejsza para czyli Para Młoda. :) Jeśli jednak nie chcecie tańczyć pierwszego tańca to nie musicie, jednak powiedzcie DJ czy zespołowi żeby zaprosił gości do zabawy(albo zróbcie to sami) żeby nie czekali na Was. :)

do "Zia to troll internetowy" IDŹ SIĘ LECZYĆ CZŁOWIEKU :D :D

Gość litości, jasne że to nie jest
obowiązek wesele też nie jest obowiązkowe, oczepiny też nie, nawet ślub ;) :-p Jak nie chcecie tańczyć, to po prostu poproście DJ-a albo orkiestrę o danie znak do rozpoczęcia zabawy, i tyle. Kiedyś wesele rozpoczynali starosta weselny ze starościną, dziś nikt kogos takiego na weselu nie ma, nawet zia :-p Więc po co pierwsz taniec?? bzdura

Gość Pani Tasmanonowa
A tam ktos sie poczuje urazony.Pierwszy taniec nalezy do was .Jak ktos nie che to nie:) wasza decyzja;) waszw wesele:) Ja tez mam wesole miasteczko z tesciami ale sie nie daje;)