Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikusia___

niski wzrost...

Polecane posty

Gość nikusia___

mam 17 lat i tylko 154 cm wzrostu :( chciałabym być jeszcze troche wyższa, mam niskich rodziców to fakt, czy ja jeszcze moge troche urosnąć? wydaje mi sie że nie.

Gość 423432523
Do 18 roku zycia mozna brac hormon wzrostu..Ale nie wiem czy to bardzo skuteczne. Jakbys byla desperowana to mozsz tez przedluzyc ilizarowem, ale musisz uzbierac ok. 30 tys. :(

hormonow nie dostaniesz jak nie masz stwierdzonej karlowatosci 154 na laske to nie jest mega malo sa mniejsze z facetem do 170cm wygladasz normalnie a jak masz obcasy to bardzo ladnie poza tym rosnie sie do 21 roku zycia jednak jesli na chromosomach masz zapisane ze nie urosniesz to tak juz zostanie pij duzo mleka i zwisaj dziennie 2-3 minuty na drazku w rok zrobisz ok 1-2cm dziala to na wiekszosci ludzi ale malo kto to robi bo brzmi to idiotycznie sam bym tego nie robil chociaz jest to potwierdzone naukowo nierosnacy drazka sie chwyta jak to na kafeterii mowia

Gość Anniakasd
Ja też mam 154 cm i jest ok :) Wg mnie to bardzo dobry wzrost dla kobiety. A tak nawiasem mówiąc, wiesz, ze Madonna też ma dokładnie 154 cm?

Gość nikusia___
słyszałam, dużo gwiazd ma niski wzrost :D ale ja bym chciała tak chociaż do tych 160 dociągnąć :(

Gość nikusia___
ale takie niskie też chyba dla facetów fajne nie są :(

Gość jenni_>>
ROSALINDA PACZEKO- dzięki ; ** wiesz może do ilu lat sie rośnie? jedno mówią że do 18 drudzy do 21 jak do 18 to dużo już nie urosne.

Gość nikusia___
to też ja :D

Gość nikusia___
up.

Gość ffttrrff
ja mam 22 lata i 147 cm wzrostu i nie narzekam....

wszystko zależy od figury- i niska i wysoka dziewczyna może wyglądać super. I "babo-chłopstwo" nie zależy od wzrostu- rosalinda paczeko, uważasz, że np Nicole Kidman albo Julia Roberts to babo-chłopy? Bo one właśnie mają 180 cm z kawałkiem.

Gość qazqaz
a ja mam 180 i mimo ladnej twarzy nie bardzo sie podobam facetom.. wszytskie moje drobne kolezanki takie wlasnie po 150 cm zawsze mialy powodzenie, jest duzo facetow ktorzy lubia drobne kobietki, nawet tych bardzo wysokich.. nie masz sie czym martwic. gorzej maja bardzo wysokie, wiem cos o tym... :((((

Gość hdjyxdf
"i tak bedziesz miała wieksze szanse na znalezienie sobie faceta niz taka co ma około 180 cm" kolejna desperatka :D 🖐️

Gość hdjyxdf
oj mylisz sie rosalindo... gdyby rzeczywiscie tak było to by faceci nie mowili ze wola kobiety 170 -175, a babochłopem moze byc nawet kurdupel, macie dziwne fantazje na temat swojego kompleksu nizszosci, taki facet ponizej 175 cm to chłop baba?? smieszne

Gość hdjyxdf
masz w tyle wspolnego z mezczyzna co ja z lotami w kosmos :D

Gość hdjyxdf
albo poprostu sam ledwo odrosles od ziemi :P albo jest jeszcze jedna opcja masz jakis kompleks i nadrabiasz to karlami :P :D

Gość hdjyxdf
qazqaz a moze tobie sie wydaje ze jestes ladna... bo np ja widze ze to ja mam wieksze powodzenie od niskich kolezanek ktore sa rownie albo i bardziej urodziwe, egzotyczny typ urody itd a ja taka typowa slowianka z małym biustem a one wszystkie maja wieksze a i tak mam wieksze powodzenie, moze mieszkasz na wsi?

Gość qazqaz
nie mieszkam na wsi , w sredniej wielkosci miescie.. moze faktycznie mi sie wydaje ze jestem ladna , jednak nikt nigdy nie mowil o mnie pasztet czy cos, moze nie jestem ciekawą osobą, w koncu na to tez sie zwraca uwagę.. ale fakt faktem moj wzrost tez nie sprawia ze latwiej mi znalezc kogos..

Gość qazqaz
takze tego...;p generalnie kto narzeka na niski wzrost glupi jest i tyle. pozdro.

Gość qazqaz
ja sobie nawet butow na obcasie nie moge zalozyc, ciagle w tych plaskich trampkach albo innych gumofilcach a dobrze chociaz ze latem te balerinki na plaskim sa modne to jest w czym wybierac.. w ogole nie czuje sie kobieco.. a jak patrze na drobne kobietki w eleganckich bucikach na obcasie to az zal mi patrzec..