Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezoralnego

lód vs minetka - pyt do dziewczyn :)

Polecane posty

Gość bezoralnego

Pytam raczej dziewczyn - czy nie jest dla was dziwne, kiedy facet stara się żeby było wam przyjemnie i robi minetkę, a wy nie odwdzięczacie się oralnie? Pytam osób z takim doświadczeniem, lub takich, które przemogły się po jakimś czasie. Jestem w związku 2 lata i moja dziewczyna nie ma ochoty na taki rodzaj pieszczot, co oczywiście nie jest dla mnie miłe.. Tak się zastanawiałem, że ja nie mógłbym tylko czerpać przyjemności nie dając nic w zamian, byłoby mi głupio..

Gość waldi1
wlasnie że handel. jak chce żeby jej walić minete a sama nie obciągnie, to niech wypierrdala

waldi - uff!! ale z ciebie to kozak ;-)) moze wlasnie seks by cie zrelaksowal, he?

Gość bezoralnego
Owszem, byłbym gotów na bardzo wiele gdyby powiedziała że to sprawi jej przyjemność. I nie uważam że seks to handel, ale chyba fajnie pomyśleć że kochanek/kochanka jest zaspokojony/na? No ale widzę że jednak jest sporo osób które chętniej biorą niż dają. Przykre.

Nie, nie jest dla mnie dziwne. Seks to nie handel wymienny. Jeśli mój partner robi mi dobrze ustami to robi to z własnej nie przymuszonej woli, dla mojej przyjemności i dla własnej bo jego tez to kręci. Mogę mu się odwdzięczyć, ale do niczego mnie nie zmusza.

Gość waldi moze sobie fantazjowac
i tak jest prawiczkiem i takowym pozostanie :)

Gość bezoralnego
Ale przecież ja jej nie zmuszam. Kocham ją bardzo, tylko 2 lata razem, ja często ją zaspokajam, sama ma na to ochotę i daje mi znać.. A na pieszczoty z jej strony nie mam co liczyć.. z mojej strony po prostu czułbym się dziwnie gdybym ja był zaspokojony i nie myślał o niej. no ale może faktycznie ze mną coś nie tak :/

Gość kiziamizia.
ja osobiście wolę bardziej loda niż minetke ;p uwielbiam widok mojego faceta podczas robienia mu loda.. ;)

Gość Strrrajk
proponuję więc zrobić strajk ostrzegawczy i przez jakiś czas zaprzestać robienia minetki. Zobaczymy co ona na to...

ZNAM TEN PROBLEM TYLKO ZE U NAS JEST NA ODWROT JA ROBIE CHLOPAKOWI LODA BEZ PROBLEMU A ON MI MINETKI NIE BARDZO CHCE ROBIC. I JEST MI NIE UKRYWAM PRZYKRO

ja również uważam że strajk to dobry pomysł albo może po prostu jej powiedz że chcesz żeby ci laskę zrobiła?

Gość egoistka i tyle
jak se " wychowales " tak masz ;)

Gość CodziennieKochamCorazBardziej
Rozleniwiles kobite i tyle. Zaproponuj partnerce zeby zaczela sie oswajac z Twoim czlonkiem. Zaczac od dotyku itd niech sie nim pobawi. Popros delikatnie o kolekny krok jest jest niesmiala, ale nie nalegaj jak odmowi.