Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mango.

Farbowanie

Polecane posty

Witam ;) Chciałabym w najbliższym czasie zmienić kolor włosów, byłam u fryzjera - mam zajebistą fryzurę :classic_cool: ale nie farbowałam z tego względu, że nie byłam zdecydowana i słyszałam, że farby u fryzjera są bardzo nietrwałe i lepiej kupić te sklepowe. Zastanawiam się nad jakimś nowym kolorem, z natury jestem jasną szatynką, znudziło mi się, chciałabym jakiś zmysłowy i seksowny kolor, ale wiem , że trudno tak poradzić nie widząc mnie. Także pytanie - jakie firmy farb uważacie za najlepsze? Które z nich mają najlepsze kolory? A może lepiej nie eksperymentować i zakupić szamponetkę? Chociaż to też ryzyko, bo kupiłam z Pallete i wyszły mi rude :O Choć i tak wyglądałam zajebiście, jak to ja :D Bardzo proszę o rady młode, atrakcyjne kobiety, a nie mamusie starające się zakryć siwiznę jakimiś tanimi farbami o byle jakich mysich kolorach :classic_cool:

Gość sdgirhuihgtt
Loreal , a z tych tanszych Wellaton .

Nie liczy się cena, tylko jakość... Lireal hmm a jaki kolor polecasz?

Gość sdgirhuihgtt
Loreal Casting , ja akurat farbuje na blondy , wiec jesli jestes szatynką , to nie wiem czy chcesz az taką zmianę. Ciemne odcienie blondów z loreala są piękne

Ojj blond nie do mojej karnacji... pasują mi ciemne kolory, bo mam śniadą karnację, ciemne obwódki oczu i wgl.. w blondzie źle bym się czuła. Myslę nad jakimś czekoladowym brązem.. może czarny?

Gość sdgirhuihgtt
odcieni jest dużo , idz do rossmanna czy innej drogerii i zobacz ;]

Gość taka jedna tam...
"gorzka czekolada"z Castinga jest naprawde "gorzka";) kolor bardzo intensywny,głeboki a włosy lśniące...

Gość sdgirhuihgtt
nie uzywalam nigdy szamponetki

Ja również polecam Loreal Casting, farbuje włosy na ciemne brązy i kolory wychodzą takie jak na opakowaniach.