Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Figlarny paluszek:)

Potrafię wywołać euforię:)

Polecane posty

nemezis ty potrzebujesz dopieszczenia:)a ja uwielbiam to robić...przed seksem uwielbiam rozpalać kobiętę pocałunkami, dotykiem....pieszczeniem, do takiego stopnia, że sama będzie mnie prosiła abym już w nią szedł:)także myslę że byłoby ci dobrze;)

Gość nemezisssss
czy wy jestescie lesbijkami??? bo nie rozumiem chyba...

kobieto skrzywdzisz go ... jakbys sie czula jakby on to zrobil tobie ? moze zaprponuj cos ? pokaz strony internetwoe z ciekawymi rzeczmi albo obejrzyjcie jakis film ..:) przejmij inicjatywe .:)

Gość nemezisssss
Figlrny ale Ty świetny jesteś już bym chciała Cie prosić o to :P no niestey u mnie to ja bardzij dopieszczam niż jestem dopieszczona... :( chyba bym spłonęła z pożądania Figlarny :*

Ja właśnie dzisiaj będę farbować włosy, ale jeszcze nie wiem na jaki :D Aktualnie jasny brąz : ) Długie... gęste .. ;)

Brąz falujące dlugie włosy .:) lesbijkami ? gdzie ? :) Mango- przejezdzam paluszkami po plecach....lekko zaciskajac .

Gość nemezisssss
jakbym o niczym nie wiedziała to nie yłabym skrzywdzona trzeba yć dyskretnym :) Filmy czasami oglądamy :P na rozgrzanie atmosfery ;)

Gość nemezisssss
no jak kto HOT i MANGO???? Czy jsteśie lesbijkami?? ja jestem szatynką naturalny śliczny kolor włosy za ramiona :)

Gość nemezisssss
ja brązowe :)

Jeśli sie kocha, to nie sex jest najwazniejszy..uwierz mi..poszukaj takiego partnera, aby Cie rozumiał, i szanował..a sexu należy sie uczyc wspólnie..nie po boku z innymi..to sie nazywa po prostu koorestwo..a fuck fried? toz to darmy sex..bez uczucia..żona Ci nie wystarcza? a zmarszcz freda w kącie, i spoko..albo poproś partnerke..dobra..starczy juz Rajtar..:)

Zacząłbym delikatnie i spontanicznie:)całując cię po szyji:)ugryzłbym lekko w uszko:)oczywiście byłyby długie namiętne pocałunki z języczkiem(uwielbiam takie)potem zszedłbym niżej;)po co, po to żeby musnąć usteczkami twój dekolcik:)poczuć zapaszek tych dwój dziecinek które skrywasz pod bluzeczką:)a nastepnie delikatnie ząbkami rozpiął bym ci parę guziczków od bluzeczki upajając się twoim zapachem:)a następnie zacząłbym calować twoje dziecineczki:)i co ty na to nemezis:)

Turkus :) Rzadki kolor.. Lekko ściskam pierś.. opuszkami palców wodzę po niej... drażniąc twarde sutki ;)

Gość nemezisssss
oczy brązowe oczywiście :)

Dziecineczki? Nie wiem czemu, ale mi się z karmieniem bachora kojarzy :O

a mi dziecineczki kojarzą się z czymś pięknym i niezwykłym:)

Mephisto - rude? Mogłoby być ciekawie... :classic_cool: Hot - hmm po części ;)

po mojemu to mowi sie piersi .. dziwna jestem ? Lekko prężąc sie odgarniam włosy i przejezdzam po brzuch...po chwili oplatajac bioderka...

Gość nemezisssss
mango to śliczny kolor :) Figlarny chyba bym się rozpłynęła :) teraz ja całowalibyśmy się.. pchnęłaym Cię na łóżko i położyła się na Tobię całowalibyśmy sie muskałabym języczkiem po Twoim karku i uszku aż ciarki by Cię przeszły potem Twój tors i schodziła niżej całowałabym Twój brzuszek i okoloce pępka prosiłyś bym zeszła niżej :P

A ja zdejmuje staniczek i języczkiem krążę od skraju piersi aż do środeczka;)do samego centrum....po to żeby objąc sutka ustami i delikatnie go popieścić:)

a rączką masowałbym twój brzuszek:)odpinając po kolei guziczki od spodni:)