Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alutkaa

Co o tym sądzicie? On, ja, ona.......

Polecane posty

Gość Alutkaa

hej,od 2miesiecy spotykam sie z chlopakiem, jestesmy para, dzieli nas 80km. Pare dni temu napisala do mnie dziewczyna na gg, pytając czy pan x to moj chlopak. Okazalo sie, ze znaja sie ponad rok, spotykali sie do kwietnia, nie byli parą. A teraz od wrzesnia moj chlopak to niej wypisywal proszac o spotkanie, pisal jej jak teksni za nia, mysli o niej i czuje ze beda razem. miala te rozmowy w archiwum i kiedy poprosilam by mi je pokazala. to mi je przeslalam, bo oczywiscei nie wierzylam w to co pisze, jednak to byl jego numer. Malo tego, mowila, ze moj chlopak dzwonil do niej czesto, nie mowil, ze ma dziewczyne,ona myslala, xe jest wolny. powiedzial jej tylko, ze w sierpniu poznal kolezanke, ktora chce z nim byc, ale on nie chce, ta kolezanka to ja, podal moje imie. Ja zostawilam komentarz na opisie mojego chlopaka na gg i tak ona zdobyla moje gg, bo bylo tam moje imie. Moj chlopak obgadywal mnie przed nią, mowiac jej ze chce z nia byc, spotkal sie z nia w pazdzierniku. mi mowil, ze tego wieczoru idzie do kolegi.. Raz gdy ta dziewczyna mu napisala smsa, jak bylismy razem skomentowal ze to kolezanka, ktora czasem do niego pisze. Powiedzialam o tym mojemu chlopakowi, postanowilam zerwac, ale on mowi, ze mnie kocha, ze tamta za nim lata, nie dawala mu spokoju, fakty jednak mowia inaczej, to co ta dziewczyna mi opowiedziala i co pokazala w tym gg. Czy mam mu dac szanse? czy zerwac? on ma 27lat, ta dziewczyna 25, a ja 21.

Gość uciekaj!!!!
jak najdalej od takiego typa. Z kłamstwem nie wygrasz :o

Gość Alutkaa
pisalam juz o tym tutaj w piatek, ale zniknal mi link. dlatego pisze jeszcze raz. nie wiem co robic . co sądzicie o tej lasce? czy to w porzadku ze mi to napisala?

Gość i dobrze zrobiła
takich drani trzeba gonic nawet sie nie zastanawiaj tylko kopa w dupe i juz jak ma takie skłonnosci to nie bedzie ta to znajdzie sobie inna a tobie bedzie kit wciskał

Facet się wami bawi, a wy sobie wzajemnie włosy z głowy o niego powyrywacie.

Gość aaergr
Dowody mogła też spreparować. To nie takie trudne.

Gość Alutkaa
ona go olała. powiedziala, ze konczy znajomosc definitywnie, bo juz w kweitniu krecil ze spotkaniami, niby chcial sie z nia widziec, a potem cosmu wyskakiwalo. pisala, ze teraz myslala, ze cos sie zmienil, ale jest jeszcze gorzej, bo okazalo sie, ze jestem ja.

Gość Alutkaa
wyslala mi rozmowy na gg, to byl jego nr, jak podawala daty spotkan, to sie zgasdzalo, nie widzielsimy sie wtedy.

Gość aaergr
może ma wspólnika...

Gość Alutkaa
jakiego wspolnika? byly daty przy tych rozmowach i jego numer. i teksty, że teskni za nia, ze bylo super na spotkaniu, ze ja lubi itd.

Gość 2500
Tak cię poniżył a ty się zastanawiasz co robić? Nie masz szacunku do siebie? Wyślij mu jego teksty, które do niej pisał i powiedz niech spierdala!

Gość SanSanSan
wiesz co faceta nie zmienisz jak mu wybaczysz to bedzie robil to nadal tylko bardziej uwazal jakl znajdzie lepsza, to rzuci Ciebie z dnia na dzien wogole facet 27 lat a zagrywki jak by mial co najmniej 10 lat mniej :-/ pytasz sie czy ona zrobila ok mowiac Ci o tym, dziewczyno powinnas jej kwiaty wyslac za to zae oswiecila Cie przed takim palantem gdyby nie ona, on bylby z toba mowilby o tamtej ze to tylko kolezanka w tobie wyznawal milosc a tamtej mowil to samo o Tobie

Gość 2500
nie zachowuj się jak cipa grochowa. Ona bardzo dobrze z nim i tym wszystkim postąpiła. A ty się kurwa zastanawiasz....

Chlopak oszukiwal was obydwie. Tamta dziewczyna jest madra. Od razu kopnela go w tylek. A ty jeszcze sie zastanawiasz co robic? Potrzebujesz wiecej dowodow jego nieuczciwosci?

Gość SanSanSan
dokladnie madra dziewczyne stac na kogos wiecej niz niezdecydowany facet piszesz ze jestes z nim w zwiazku, na jakiej podstawie twierdzisz ze to zwiazek? na tym ze powiedzial ze Cie kocha? myslisz ze tamtej tego nie mowil? jasno napisal tamtej ze j4estes tylko jego kolezanka a nie partnerka/dziewczyna nie wiem jak Ty ale ja nie lubie trojkatow

Gość Alutkaa
oficjalnie bylismy para od 2 miesiecy. z nia para nie byl, tylko niby flirtowal. tak sie tlumaczy. i mowize ta dziewczyna wszystko zniszczyla.

Gość jezyk przyjaxni polsko-angiels
oficjalnie bylismy para od 2 miesiecy. z nia para nie byl, tylko niby flirtowal. tak sie tlumaczy. i mowize ta dziewczyna wszystko zniszczyla. :D, :D, :D niszczyła w trakcie z nią korespondencji czy też teraz, jak ci wszystko wysłała?

Gość Alutkaa
teraz, niby zniszczyla nasz zwiazek. :), on tak tlumaczy, prosi o szanse i mowi ,ze ona nic nie znaczyla dla niego, tylko zabawa. że gdyby chcial z nia byc ,kto bylby juz w kwietniu, jak mnie nie znal, a nie chcial. Tylko, jechal do niej specjlanie 60km na kolacje, wiec ladna mi zabawa.. facet porazka!!