Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malpiatka

LIPIEC 2011:)

Polecane posty

Gość malpiatka

zaprzaszam wszystkie przyszle mamuski do rozmowy ! ja jestem w 6 tyg,pierwsza ciaza i wiele obaw,porozmawiajmy:)

oj to raczki będą najgorsze znaki zodiaku wasze dzieci będa miec przjebane raki sa dupowate niesmiałe i nie radza sobie w zyciu

Gość ale dobre rady
Jan Matejko, Janusz Korczak, Czesław Miłosz, Maria Koterbska i Wojciech Jaruzelski to same dupki i zupelnie sobie w zyciu nie radzili :)

hej Oliwka:)no to ty juz bardziej doswiadczona skoro termin masz na marzec,odzewu brak faktycznie,mam nadzieje ze z czasem sie poprawi!to twoja pierwsza ciaza?

wisnia daruj se głupkowate komentarze,nie rozumiem takich ludzi ,napiszą aby tylko dogryzc:/

o to ty juz calkiem weteranka hehe.Z tymi imionami to odwieczny problem,podaj jakies propozycje ,moze cos razem wymyslimy?

nie wiem chciałabym coś orginalnego......pierwszego syna nazwałam Iwo,wszyscy się dziwili ale teraz im się spodobało:D.może : Maks,Oliwer albo Alan?CHOCIAŻ MAKS KOJARZY MI SIĘ Z PSEM

hehe no faktycznie Maks to dla pieska ale Maksymilian juz brzmi ciekawiej:)Iwo ,bardzo ładnie!

Gość olalalalalala
Co do imion dla chłopca to Szymony to fajne chłopaki :)

gdybym mogła nazwała bym synka drugi raz iwo:Dmoja córa miała pomysł żeby nazwać chłopca Kuba,ale się z nią nie zgodziłam.napisz coś o sobie. ja mam 30 lat,jestem dentystą mam jak na razie 2 córki i syna.

ale ja nie pisze tego złosliwie to na podstawie moich własnych obserwacji wiem że raki sa niesmiałe, bywaja depresyjne to nie wady ale cechy które utrudniaja zycie. poza tym sa ogólnie chorowite

Gość olalalalalala
Mój ojciec był rakiem i nie był nieśmiały, bez swojego zdania, wręcz przeciwnie, mam też znajomych spod tego znaku i są super

Gość olalalalalala
No, ja np. jestem koziorożcem i w pewnych sytuacjach jestem bardzo nieśmiała i wiem, że jest to trudne, bo ktoś inny by poszedł i w 5 min załatwił

Gość olalalalalala
a ponoć od imienia też zależy jakim się będzie, więc dając imię dziecku jakieś warto poczytać

ja jakos nie patrze na znaki zodiaku:)napisz pozniej bo teraz maz porywa mnie na spacerek,pogoda piekna wiec trzeba wykorzystac:)

wisnia jesli nie piszesz zlosliwie to ok,jestem przewrazliwiona bo pelno tu podlych ludzi:)

a ja ze spacerku,teraz lece gotowac obiadek,dzis mielone,marchewka z groszkiem i ziemniaczki,mniam mniam:)