Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VVariat

Czy komuś odbija z samotności?

Polecane posty

Gość VVariat

Ja z tego wszystkiego chodzę po czatach, zagaduję do starszych kobiet i próbuję się spotkać. Robię wszystko żeby zagłuszyć tę samotność... Samotność zarówno emocjonalna jak i cielesna. Zauważyłem, że im więcej znajomości i propozycji tym czuję się lepiej, pewniej, zwycięsko. A kiedy coś pójdzie nie tak załamuję się i jeszcze bardziej wpadam w szał podrywu na czatach. Wiem, że to nie jest dobre, ale nie radzę sobie...

Gość SSwatkAa
ile masz lat i skąd jestes i w jakim wieku szukasz?

Gość weuiwdhd
witaj w klubie samotnych :D tez mi odpierdalaaa

Gość VVariat
Mam 22 lata, kujawsko-pomorskie i próbuję zagadywać do kobiet tak powyżej 30 lat :) Głupio się z tym czuję, ale lubię z nimi gadać i mam nawet pewne sukcesy. Wiem też, że to jest tylko złudne zapełnianie tej samotności, ale jak czasami tak sam siedzę to dostaję nerwicy i odzywa się we mnie desperacja. Tym bardziej, że znam gdzieś od 2 lat pewną kobietę, pisaliśmy ze sobą często, mamy ze sobą więź, ale przez to, że jest daleko do niej i zwlekałem z przyjazdem to ona znalazła sobie innego... Nie na stałe, ale ma kochanka :( Załamało mnie to.

Gość tancerz__
wy to macie problemu. Ja chodzę do klubów i normalnie zagaduję do dziewczyn i tańczę z nimi. Mam 20 lat i najlepiej poznać osoby face to face

Gość aj aj zupy daj
to mnie wpienia,że jest tyle samotnych osób a nie mogą się połączyć w pary...

Gość tancerz__
To zrób to co ja- zapisz się do szkoły tańca. Na początku było ciężko i deptałem po nogach ale teraz jest już tylko lepiej:-)

Gość łobuzka
Wariacie,a czemu zwlekałeś z tym dojazdem? ?

Gość VVariat
Bo byłem głupi... Mieliśmy spotkać się w połowie drogi, czyli jechałbym jakieś 3 godziny. Gadaliśmy ze sobą długo i często dogadywaliśmy się całkowicie i myślałem, że jest w jakimś stopniu moja... No i się przeliczyłem, bo miała prawo sobie poznać kogoś innego. Przykro... Chociaż nadal chciałaby mnie poznać... Nie, nie jestem prawiczkiem.

Gość łobuzka
Dam Ci radę ,jeśli mogę..Zapomnij o tamtej dziewczynie,czy kobiecie ,nie wiem,ona już wybrała.. Twoja odpowiedz wiele o Tobie mówi:)..