Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julka8349

jestem ładna ? FOTYY! ;*

Polecane posty

Gość wyglądasz ładnie ale bardzo
staro, jeśli naprawdę masz 15 czy 16 lat. Jak dorosła, zadbana i piękna, ale dorosła kobieta, nie ma w Tobie dziewczęcego uroku. Może teraz Cię to cieszy, bo podobasz się starszym chłopakom i możesz kupić piwo bez dowodu, ale za parę lat będziesz chciała wyglądać młodziej i to nie będzie łatwe.

Gość cw[ebtijoh
pokaz cycki, pokaz cycki, pokaz cycki, pokaz cycki!!!

julka8349 -> widziałem i wyglądałby bardzo ładnie i naturalnie a nie sztucznie. a kolczyk wyciągnij od razu bo on ciebie bardziej oszpeca niż dodaje uroku

Gość boppsley
no wiesz ... wyruchałbym Cie . a tym kolczykiem mogła byś mi po kutasie pojeździć ;pp

Jestes bardzo ładna dziewczyną ale z tym kolczykiem wyglądasz jak kurwiszcze które chce sie jedynie roochac nie pytając nawet o imie. Nie pisze tego zlosliwie...

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
no to jak na swój wiek bardzo staro wygladasz, choc może i ,ładna jestes. Jak będziesz miala 25 lat to będą Ci dawać 35- nie wiem czy jest z czego się cieszyć. Poza tym chyba w głowie to nie masz za duzo skoro wrzucasz tyle fotek na publiczne forum, pusto pusto!!!!

Gość OJAAAAAA DDDD
PRZECIEZ TO JEST IWONA WIECZOREK!!!!!!!!

Gość misiek z
przede wzystkim jebnięta w czambuł !!! jestes...

heh, a tylko zapytałam czy jestem ładna :) o to czy jestem pusta..to już chyba nie wam oceniać, skoro mnie totalnie nie znacie :) a tak dla waszej wiadomosci, to dostalam sie do najlepszego LO w moim miescie ;) konczmy temat i pozdrawiam sucze;*

Gość lili-enka
fajna dziewczyna tylko chyba niepewna swoich wdziekow ...jak widac to po zadanym pytaniu... Powinnas sama wiedziec i poczuc troche pewnosci siebie. Pomysl o wnetrzu ....co masz w srodku..bo przeciez jesli ktos nienadrabia wygladem....a ma super fajny charakter wtedy wyglad nie jest az taki istotny ...ale tak ...moim zd jestes oki jesli chodzi o wyglad...

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
poza tym uważam że ta dziewczyna, której link wrzuciłaś ma w sobie to cos, jest zdecydownnie naturalniejsza od Ciebie, jakby zrobila sie tak jak ty to o niebo lepiej by wypadła.

misiek? dlaczego? bo mam kolczyka? więc powiem wam dlaczego go mam :) zajmuję się modelingiem :) mam dalej pisać...?

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
sciemniasz koleżanko bvo niby jestes w gimnazjum, a jak na arzie to za wczesnie na egzaminy, heh jednak nie masz za duzo w główce;D

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
no sorry od kiedy to w modelingu jest zaspotrzebowanie na dziewczyny z kolczykami w wardze, ej nie ściemniaj

bo chodzę do gimnazjum anglojęzycznego :) a tam są 4 sem. i 4 już się kończy ;) i po moim gimnazjum jest liceum angl. ;) rozumiecie?;P

Gość OJAAAAAA DDDD
no a nie pomysleliscie ze to foto bylo robione jak byla jeszcze w 3 gm? :/ loool ludzie widac na fotach ze jest dosyc cieplo.

Gość julka834 9
biorę 50zł od lodzika, 100 za numerek :) czekam na poważne oferty :D:D aaaaa, i podczas stosunku mogę was uraczyć okrzykami z angielskim akcentem yoyo

Gość jesteś głupsza niż kwit
na węgiel

Figura OK, tez taka mialam w Twoim wieku, ale zamilowanie do browara, ciasteczek i pizzy po polnocy sprawilo, ze juz nie mam. Kolczyka wyjmij, bo Ci nie pasuje. Wlosy ladne, twarz nawet tez, tylko sie czesciej usmiechaj.