Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalapl

jak zgrubnąć

Polecane posty

mam ciężką przemianę materii, szybko chudne a cieżko mi przybrać na wadze. mam 15, prawie 16 lat i waze 50 kg

Gość znowu ty
a ile masz wzrostu?

idz do dietetyka;) ja mialam taki sam problem:) ale dietetyk zastosowal mi fajna diete wysokokaloryczna i teraz jest wszystko w normie:) tylko ze ja przy wzroscie 160 mam 49 kg;) wiadomo niedowaga jest ale chudo nie wygladam naprawde:) tak w sam raz:)

możesz mi w przybliżeniu wytłumaczyć na czym polegała twoja dieta ?

trenowałam ręczną oprócz tego dużo tańczę więc myślę ze moje mięśnie są ciagle w ruchu tylko żeby mięśnie się zrobiły potrzebna jest tkanka tłuszczowa dużo jem bo jestem ciągle głodna :) ale nie grubnę..

Gość rijbewijs
A nie przypadkiem jak PRZYTYC??:O

mięśnie i tak ci się rozwijają jeśli nie masz tłuszczu ;) tylko potrzeba dużo treningu aby były efekty ;)

ja jadlam wszystko co mialo wysoka kalorycznosc i pilam mleko wysoko tluszczoe, jadlam pelnoziarniste pieczywo i takie tam:) oczywiscie owoce i warzywa tez zeby dostarczyc nie zbedne witaminy anie tylko tluszcz hehe;p

własnie przy dużym treningu potrafię zasłabnąć może faktycznie skorzystam z rady dietetyka, poczytam jeszcze w internecie o odpowiedniej diecie.

Gość jaa mammmmmm
171 i wazę 56 i myślę, że to dobrze :) Jak miałam 165 to ważyłam 47 :O

w sumie mialby podobny problem gdybym sie tym przejmowal :D waze malo i jestem wysoki, trenuje, tyle ze mam figure sportowca wiec nie wygladam tragicznie. kiedys bylo duzo gorzej. treningi pomagaja :D wiec jedz duzo i cwicz :D polecam forum http://www.sfd.pl/ jest tam b. duzo ciekawych informacji

są chudsze dziewczyny ode mnie , ale na mnie to jakoś szczególnie widać i zdarzają się sytuacje że się wyśmieją. ale nie przejmuję się tym specialnie, nie chcę przytyć z och powodu, tylko mi to przeszkadza i chcę coś z tym zrobić