Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwony2011

Pytanie do Kobiet.

Polecane posty

Gość zdziwony2011

Poznalem pewna Kobiete,początkowo wszystko wygladało niezle,zainteresowanie z jej strony było,z mojej równiez,lecz ostatnio dowiedzialem sie ze ma chlopaka no ale nic przyjalem to normalnie,spotykalismy sie w sumie dzieki temu ze mamy wspolnych znajomych,moze do sedna otoz ostatnio spytala mnie czy mialem dziewczyne?? troche mnie to scielo z nóg,nie wiem czy to byl jakis test z jej strony ale tak dziwnie to oderbalem,nie wygladam na desparata i nie jestem nachalny zeby tak mogla powiedziec ze tak na nia naciskam czy cos..Moze jej ciekawosc? . Od osob trzecich wiem ze sie jej podobam,jak myslicie to byl test ? wy to powinniscie wiedziec ale z drugiej strony co on mogl oznaczac,myslę sobie ze moze tak powiedziala ze w grupie znajomych u ktorych sie znajdujemy wiekszosc facetów opowiadala jak to bylo z EX,ja jestem takim czlowiekiem ze to co bylo to juz nie istnieje,wiec nie poruszalem nic na ten temat.

Gość hjhjhjh
chciała wiedziec czy jestes juz obyty w tych sprawach damsko meskich ale mogła cie tez rzeczywiscie wziac za takiego co nigdy nie miał laski

Gość Gusiao
mnie równiez kiedys podobal sie pewien chlopak i po jakims czasie równiez zapytalam sie czy mial dziewczyne kiedys:) poprostu bylam ciekawa;) a tego nie wiedzialam

to pytanie jest normalne i jak najbardziej na miejscu, ludzie ktorzy sie poznaja, chca wiedziec o sobie jak najwiecej, nie zbudujesz zwiazku ukrywajac swoja przeszlosc, bo wiedza o niej jest fundamentalna czescia budowania relacji. ja chce wiedziec z kim moj facet kiedys byl dlaczego zwiazek sie zakonczyl, czego sie z tego zwiazku nauczyl itd. jesli nie ejstes na to przygotowany to nie jestes gotowy na zwiazek.nie uda ci sie, masz na to gwarant

Gość zdziwony2011
dodam jeszcze że mam 38 lat i nadal jestem prawiczkiem, lubię jedynie w odbyt