marciocha927 0 Napisano Listopad 21, 2010 hej dziewczyny :) zrobilam przerwe w braniu tabletek ,dokladnie miesiac.... kiedy mam wziac nastepny blister??? w dniu pierwszego dnia krwawienia tak jak za pierwszym razem przykazal mi ginekolog ? czy po 21 dniach brania +siedem dni przerwy ??? proszę o pomoc :) do ginekologa niestety nie pojde na konsultacje bo jestem poza miejscem jego wizyt a dokladniej w innym miescie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bojabojaboja 0 Napisano Listopad 21, 2010 W pierwszym dniu miesiączki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość freezja@@@@ Napisano Listopad 21, 2010 1 dnia @ 1 tabletke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marciocha927 0 Napisano Listopad 21, 2010 dzieki :) nie bylam pewna jak to rozegrac :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olcia.k 0 Napisano Grudzień 1, 2010 Witam, mam do sprzedania 4 listki Microgynonu po 20zł. W razie zainteresowania proszę o kontakt olcia.k@o2.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach