Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna jak nigdy w zyciu

Czy jest tu ktos tak samotny jak ja?

Polecane posty

:-o :(:(:(:(:(

Gość widzeniapunkt
jest wiele osób samotnych, w tym także ja niestety.

Juz nie wiem co robic :( Nie widze zadnego sensu w moim istnieniu :(

Gość szczęśliwa ze sobą
ja byłam samotna w związku , teraz jestem sama i jak najbardziej szczęśliwa-nigdy więcej żadnego faceta!

Gość samotna jak zawsze
ja jestem, najbardziej na świecie

To straszne,:( jest niedziela, ja mam wolne , do pracy wracam w srode .Mnostwo czasu wolnego, a ja nawet nie mam do kogo zadzwonic bo wszyscy maja juz tam jakies swoje wlasne zycie.Kiedys bylo inaczej, mnostwo ludzi krecilo sie kolo mnie.Nie mam szansy nawet nikogo poznac bo niby jak? skoro siedze w domu i nawet nie mam z kim wyjsc? Ten swiat jest niesprawiedliwy...Nigdy w zyciu nie przypuszczalam, ze samotnosc moze mi tak dokuczac, ze przedewszystkimmoze mnie dopasc i tak strasznie zabijac ...:(

Gość wiem, ze jest zle ze mna
a ja mam cudownego meza, jednak w srodku czuje sie bardzo samotna :( Uswiadomienie sobie tego bylo najgorsza rzecza w zyciu. Rodzina kocha pieniadze do bolu, przestali mnie przez to interesowac, bo poza kasa nic im do szczescia nie jest potrzebne, dobija mnie brak dziecka i wiem, ze juz bez widokow, stracilam w lutym prace, bo firma upadla i do tej pory nie moge nic znalezc, szczescie,ze maz zarabia .....czy moze byc gorzej ? :o stwierdzilam, ze juz nic dobrego mnie nie spotka, przez to nic mi sie nie chce, z dziewczyny usmiechnietej staje sie zgorzkniala i obojetna na wszystko - przykre :(

mam ochote na jakis zwiazek.Jestem na to gotowa jak nigdy, a co sie okazuje nie mam nwet mozliwosci poznania nikogo :( Daleko od domu, rodziny popadam w depresje .Chyba skoncze szkole i wroce do Polski.Juz nie moge tak dluzej :(

Przynajmniej masz kolo siebie jakas rodzine:-o Chociaz co ja gadam, chyba kazda samotnosc jest rownie przykra :( jestem sama jak palec.Mam niby znajomych ale oni maja swoje sprawy, swoje zycie. N a prawde nigdynie przypuszczalam, ze samotnosc moze mnie dopasc :-o Marze o czulosci, cieple, milosci, marze aby czuc kogos bliskiego przy sobie :( Rozdziera mnie od srodka

Gość szczęśliwa ze sobą
samotna jak nigdy w zyciu idż sama , nie musisz chodzić zawsze z kims do kina , teatru czy gdziekolwiek , ciesz się ,że nikt ci dupy nie truje ,nie ogranicza - jesteś wolna:D jak sie będzie miał znaleźć to sie gościu znajdzie:)

Wlasnie o to chodzi, ze mam juz dosyc chodzenia samej, Ostatnio nawet bylam sama w kinie.Przeciez to straszne:-o Sama do supermarketu na zakupy, sama na miasto, sama to , sama tamto :( Juz nie moge.Czuje, ze moje cale zycie bedzie tak wygladalo.Boje sie, ze bede samotna caly czas.To straszne.Nie zrozumie mnie ten kto nigdy nie byl samotny :(:(:(

Gość elpe
A ja wychodzę i nie poznaję i chyba jednak nie należę do najbrzydszych, najggłupszych, chociaż przecież one też kogoś mają.

elpe, nic juz nie rozumiem z tej calej samotnosci.Ty przynajmniej wychodzisz,masz z kim.A ja jestem w obcym kraju, bez rodziny, bez faceta.Swietnie daje sobie rade ale brak kogos bliskiego doprowadza mnie do szalu.Nigdy nie przypuszczalam , ze tak bede sie czula. Tez nie naleze do brzydkich kobiet, zawsze krecilo sie wokol mnie mnostwo facetow.A teraz nagle sama, wszyscy gdzies znikneli :( Zajeli sie swoim zyciem, zwiazkem, obowiazkami.Tylka ja gdzies tam na szarymkoncu, czekam ...zastanawiam sie czy sie doczekam:-o jak tak dalej pojdzie to wroce do Polski.Nie pocisne tego dluzej :(

Gość elpe
samotność jest jak straszna choroba, potrafi wyniszczyć, potrafi zabić. Smutne. Ale mam nadzieję że przeżyję i że to się zmieni, tzn, poznam kogoś i będę potrafiła być szczęśliwą z kimś.