Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelowa1

Niech mi ktoś pomoże z włosami

Polecane posty

Gość karmelowa1

Mam nadzieje, że znajdą się jakieś osoby do pomocy ;D Otóż jest taka sprawa. Miałam włosy za ramiona i dosyć gęste. Potem fryzjerka źle mi wycieniowała włosy :( Brałam Skrzypovitę i nie było zadziwiających efektów a potem jeszcze wax i podobnie nic. Włosy są dłuższe ale strasznie cienkie tym bardziej że jedne mam dłuższe a drugie krótsze.Jeżeli ktoś z was zna jakiś ciekawy sposób na szybki porost włosów to będe wdzięczna, bo już czekam dosyć długo na poprawę :(

Gość taka jedna tam...
mi po merz special bardzo duzo i szybko "podrosły" ale to trzeba łykac z miesiac conajmiej zeby zaczelo "działac" moze znajdz dobrego fryzjera,z tzw dobra reka i niech je lekko podetnie i pobudzi... ja widze roznice jak mi wlosy rosna po roznych fryzjerkach... po takiej jednej to po 2och tyg odrost byl z 1,5cm wiadac bylo bo farbowalam;)

Gość karmelowa1
Może spróbuje i tak nie może być gorzej ;D A ile to kosztuje i gdzie dostać? A co do fryzjera. To mam lekko wycieniować? bo wyrównać to raczej nie chcę bo były by za krótkie :/

Gość gdyby babcia miała wąsy
Coś Ty tak tego cieniowania się czepiła? Jeśli jeszcze raz wycieniujesz to będą mysie ogonki, a nie włosy. O obcięcie chodziło poprzedniczce. Ale jeśli nie to radź sobie inaczej, w końcu to Twoje włosy... Zawsze można jeszcze dokleić :-)))

Gość karmelowa1
Właściwie to nie chce ścinać, bo to i tak nie pomoże. Mam nadzieje że da się to odrobić jakimiś odżywkami albo czym kolwiek .

Gość gdyby babcia miała wąsy
to byłaby dziadkiem... Powodzenia życzę, choć nie widzę tego różowo. Jak można z niczego zrobić coś?

Gość karmelowa1
No to może macie pomysł ktoś jak? Bo trochę mi odrosły i nie chce ścinać za dużo a po za tym te krótsze włosy mam do połowy szyi, więc nie za dobrze by to wyglądało ;/

Gość lisia111
Ale kicha... niestety złe cieniowanie potrafi na stałe uszkodzić strukturę włosa... Odżywki odżywkami, coś tam na pewno dadzą, ale bez działania od środka się nie obejdzie. Chodzi o to, żeby włosy które wyrastają były mocne i geste. Zobacz sobie tutaj: http://www.moclekow.pl/products/details/revalid_90kaps_na_wlosy/. Ja te kapsułki zaczęłam brać też jak mi fryzjer zrobił super fryzurę... u mnie co prawda chodziło o to, żeby szybciej odrosły i zadziałało :). Może u Ciebie też zadziała :)

Gość karmelowa1
Dzięki lisia 111. Wypróbuje, bo w końcu nie zaszkodzi ;)