Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rjkuutkfysdggsfsdg

Wierzycie , że można tak schudnąć??????

Polecane posty

Gość rjkuutkfysdggsfsdg

Jedzac o stalych porach, wykluczajac slodycze, gazowane napoje?

Gość rjkuutkfysdggsfsdg
co wysram to zjadam

Ja schudłam w ciągu miesiąca 15 kg nie jedząc nic po trzeciej. Ale to jest niebezpieczne... tak skurczył mi się żołądek, że później mój organizm bronił się przed jedzeniem.

Gość Studenteczkaa
Trzeba jeszcze wykluczyć z diety białe pieczywo i ograniczyć porcje i tak, można naprawde ładnie schudnąć :)

Gość rtyrujtyujtyujsruts
ja kiedys czytalam ze jakas klientka schudla tylko jedzac o stalych porach, ale wiadomo nie za duzo i w dluzszym czasie.. np po paru miesiacach 3 kg

Gość kozibonk
nie, chyba ze je sie bardzo malo ,ale wtedy juz po schudnieciu bedzie sie tylo przy 700kcal ,wqiec nie warto.

Gość ja schudlam w zdrowy
sposob 35 kilo w pol roku, brak jojo:) Jak sie chce to wszystko mozna

Gość kozibonk
notak ,.jak ktos wazy 90kg i dziennie obzera sie 2 batonikami, czekoalda, 3 paczki itd.to jak przestanie zrec takie produlty to schudnie,ale co innego jak ktos wazy 55 kg...........i zjada co 3 dzien jednego batonika

Gość tyrsrdujrutrturt
czyli ja k ktos np. prawie codziennie je jakies slodycze , to jak przestanie to cos schudnie ?

najgorsze co moze byc to wlasnie podjadanie zaladkowi trzeba dac odpoczac obojetnie ile sie wazy

Gość efdwefwef
"jak ktos wazy 90kg i dziennie obzera sie 2 batonikami, czekoalda, 3 paczki itd" Nie kazdy kto wazy 90kg obzera sie slodyczami :o

Gość bhjbhj
chudniesz wtedy kiedy obnizasz kalorycznosc dzienniego jedzenia lub kiedy zaczynasz wiecej sie ruszac. To jest proste jak budowa cepa.

Gość kozibonk
trudno mi uwierzyc ze ktos kto wazy 90kg obezra sie w tkai mrazie warzywami i grilowanym kurczkiem tudziez wedzona ryba............. pomijajc przypadki jakichs chorob, jak ktos jest gruby to wynika to z braku odpwiedniej diety.

w wiekszosci tak jest, ze grubasy sami zapracowuja na to jak wygladaja, ale w takim razie co powiesz o osobach co sie obzeraja jak swinie a ich metabolizm pozwala im byc szczuplym?? Na nich juz nie patrzysz z niesmakiem kiedy zera..

Gość efdwefwef
"pomijajc przypadki jakichs chorob" Nawet nie wiesz jak czesto jest to wynik choroby. Moj dzisiejszy jadlospis: 2 kromki brazowego chleba z chuda szynka i pomidorem ryz z gotowanym kurczakiem-ok. 4 czubate lyzki rosol drobiowy z makaronem na kolacje zjem jogurt

Gość kufyytiyfyuyfgiygi
sdxd