Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witam Was Kobietki kochane

Pomóżcie co na polepszenie libido!To dla mnie big problem!

Polecane posty

Kobietki kochane otóż mam problem z moim libido,które od pewnego czasu jest zerowe,kompletne DNO.Od 7 lat jestem mężatką,mam dwójkę dzieci i wspaniałego męża.Bardzo się kochamy,nie jestem kurą domową,życie nie dało mi w kość,jestem szczęśliwa i dowartościowana.Tylko mam ten problem,że seks mógłby dla mnie nie istnieć.Nie powiem bo mąż mnie pociąga ale bardziej bazuję na fantazjach i różnego typu przemyśleniach,a kiedy dochodzi co do czego to najlepiej poszłabym spać.Co ja mam zrobić?Myślałam iść do lekarza,ale póki co to wydaje mi się że odeśle mnie z bagażem "dobrych rad".Może znacie jakieś naprawde sprawdzone sposoby,jakieś suplementy,może leki bez recepty?cokolwiek byle bym miała ochote na gorący seks.A ja co...wieczorem zamiast myśleć o upojnej nocy to ja myślę jakby tu najszybciej się od seksu wywinąć. Wszystkie triki typu seksowna bielizna,świece i lampka wina już przerabiałam...no może troszkę to działa ale to jeszcze nie to. Proszę o odpowiedzi poważne,sensowne od osób doświadczonych.

Naprawde nikt nic nie doradzi?

czytałam na jednym forum że tabletki z kozieradki dość bardzo podnoszą libido ,widziałam na allegro takie fenugreek.W ogóle to proponuje zajrzeć na allegro i wpisać libido

Gość Do podszywaczki:
Co to jest to fanugreek?

fenugeek to inaczej kozieradka tylko że w kapsułkach(kapsułki w środku ziółka)kozieradka nasionka podobno śmierdzą a te kapsułki nie mają zapachu

Gość Witam Was Kobietki kochane...
I naprawde dają power?

czy aż tak super działaja to nie wiem bo nie brałam ale dziewczyna napisała że bardzo podnosza libido i ja to powtarzam tylko.z tego co sie orientuje to kozieradka zawiera fitoestrogeny(słabsze niż te nasze prawdziwe)a one mają wpływ na nawilżenie więc pewnie i na libido.Właśnie mi się przypomniało że czytałam również że żeńszeń w połączeniu z imbirem podnosi libido

hej dziewczyny,ja brałam kozieradkę bo po antykoncepcji hormonalnej kiepsko było z moim libido ale brałam ja nie jednocześnie z tabl.anty. bo nie wiem czy tak można.nawilża fakt i po niej miałam takie pulsowanie w środku,tak jakby coś mnie tam łaskotało(w pobliżu kości ogonowej)piłam 4tabletki dziennie

maja669 możesz podać za ile ty kupiłas tabletki i po jakim czasie one działają bo mnie zainteresowało :)z moim libido nie najgorzej ale zawsze może być lepiej przecież...

na mój rozum to lepiej z antykoncepcją nie stosować tej kozieradki ,lepiej w takim wypadku imbir i żenszen ,maja669 odp.na moje pytanie

na allegro ok 50zł z przesyłką,no trochę trzeba pobrać,nic od razu.Na początku sika sie po nich.Nie jestem pewna czy czasem preparat nivelazione women nie zawiera fenugreek ale ten preparat jest droższy

mam nadzieje że pomoże kozieradka i napijemy się piwka hi hi hi ,ja to bym spróbowala łącznie z imbirem i żenszeniem aa co tam szkodzi:)

hym interesujące ,ciekawe na jakiej zasadzie to działa ,co ta mucha ma w sobie że wpływa na libido bo w kozieradce fitoestrogeny działają

przed chwilą wpisałam sobie w gogle kantarydryna substancja którą zawiera ta mucha hiszpanska i tam pisze że należy stosować ostrożnie i pod kontrolą lekarza seksuologa ponieważ może min. powodowac zapalenie pęcherza moczowego ,przewodu pokarmowego .W kazdym razie działa na libido

jestem dopiero co, po zapaleniu pęcherza więc chyba nie wypróbuje tej muchy,niestety.W jednym sklepie internetowym są po ok48zł a na allegro za 8,50 dziwne troche że taka różnica

Gość Zwyklutka marysia
Kup Asequrellę - teraz ją reklamują. Mi pomogła :)

Dziewczyno a to na libido to jest z hormonami? Ja też bym chętnie coś takiego zakupiła ale niczego z hormonami nie tkne...

w asegurelli jest imbir i żenszen i to własnie te zioła maja niby wpływ na libido.Wystarczy przeczytać opis leku np.w internecie wpisac sobie. nivea77 to na libido chodzi ci o COBECO PHARMA inaczej mówiąc mucha hiszpańska, tak jak wyżej napisaam może powodowac zapalenie pęcherza czy układu pokarmowego dlatego lepiej stosowac to pod kontrolą lekarza

kantarydryna jest składnikiem tego cobeco pharma a czy to jest hormon to nie wiem bo nie doczytałam.Pisało że ta kantarydryna odziałuje na zakonczenia nerwowe