Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witam Was Kobietki kochane

Pomóżcie co na polepszenie libido!To dla mnie big problem

Polecane posty

Pomoze ktoś?

Kobietki kochane otóż mam problem z moim libido,które od pewnego czasu jest zerowe,kompletne DNO.Od 7 lat jestem mężatką,mam dwójkę dzieci i wspaniałego męża.Bardzo się kochamy,nie jestem kurą domową,życie nie dało mi w kość,jestem szczęśliwa i dowartościowana.Tylko mam ten problem,że seks mógłby dla mnie nie istnieć.Nie powiem bo mąż mnie pociąga ale bardziej bazuję na fantazjach i różnego typu przemyśleniach,a kiedy dochodzi co do czego to najlepiej poszłabym spać.Co ja mam zrobić?Myślałam iść do lekarza ,ale póki co to wydaje mi się że odeśle mnie z bagażem "dobrych rad".Może znacie jakieś naprawde sprawdzone sposoby,jakieś suplementy,może leki bez recepty?cokolwiek byle bym miała ochote na gorący seks.A ja co...wieczorem zamiast myśleć o upojnej nocy to ja myślę jakby tu najszybciej się od seksu wywinąć. Wszystkie triki typu seksowna bielizna,świece i lampka wina już przerabiałam...no może troszkę to działa ale to jeszcze nie to. Proszę o odpowiedzi poważne,sensowne od osób doświadczonych.

tak się akurat złozyło, że ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Dzieci o zdanie nie pytałam:DNadal czekam na jakieś poważne odp.:)Mimo wszystko Cie pozdrawiam:)

Gość Witam Was Kobietki kochane...
Noo i temat się kręci...szkoda tylko,że nie na temat:(Boże jakie te polki są ograniczone.Mimo wszystko jestem cierpliwa.

Gość Witam Was Kobietki kochane...
O a może rozpalimy z mężem grilla w pokoju:Dbędzie gorąco to i może libido wzrośnie:DPozdrawiam!!!Ale ubaw:D

Gość Camerun
Raz dorwałem taką gliszczę, co to odszczelona z klasą, o niewinnej buzi, a cycki to miała jak świerze pyzy. No, ale jak ją w nocy zacząłem jebać, to i wdepnąłem w kawowe oko. Tak jej dosunąłem, że się na koniec spierdziała.:classic_cool:

Gość kupawielka83
to prawda - kał to wielki szał

Ale musisz pojsc do sportowego sklepu z suplementami i kupic w formie chelatu te pierwiastki >Nazwa produktu MZB firmy olimp.Ja brałem to ze wzgledu an duzy wysiłek fizyczny.Poprawia wytrzymalosc i przyspiesza regeneracje :)Do tego podnosil testo.I to byl minus tego produktu dlamnie bo moj maly przyjaciel za czasto stawal w nieodpowiednich sytuacjach :)

Może i tępa ale napewno mądrzejsza od Ciebie.Ja nie przegrywam całego życia na kafeterii,tylko pracuję i niezłą kase zarabiam:DI w dupie mam czy ktoś napisze o mnie tu że jestem tępa lub sie podemnie podszyje.Po prostu jak normalny człowiek chciałam sie doradzić..licząc się oczywiście na 80proc.prostackich wypowiedzi..cóż tu komentować,nie mój poziom

Poczytaj sobie jak wazna role pełni cynk w gospodarce hormonalnej i nie tylko.Mozesz sprobowac napewno nie zaszkodzi.

Gość fdffs
ale po co sie tlumaczysz tepa cipo? :D

Szeroki sklad... Mieszanka ziolowa jaks głownie tribulus w skladzie tam oddzialywuje .Napewno cos bedzie dzialac :) tylko ciakewe jak dlugo.Podniesienie u kobiet poziomu testo własnie poprawia libido.

Gość fdffs
spoko, nie ma sprawy 🖐️:)

No i czemu do kvrwy nędzy nikt przez tyle godzin nie chce mi pomóc ? Wy to pewnie macie mokro jak tylko zobaczycie jakiegoś faceta w pobliżu ? A jak ktoś ma problem to odszczepieniec !

Koniosława walę mu często ale to już go nie zadowala. I ja też tego nie lubię bo zawsze mi się spuszcza na twarz i muszę przed pracą makijaż poprawiać.

idz do lekarza proponuję pomarańczko albo zostaw tak jak jest ,może twój juz na ciebie nie działa ,daj czas czasowi

Gość cOOle legenda forum
co t za idiota ten petrol? 🖐️:D:classic_cool: