Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witam Was Kobietki kochane

Pomóżcie co na polepszenie libido!To dla mnie big problem

Polecane posty

No właśnie, tylko ubaw tutaj macie. Zamiast pomóc, bo przecież po to chyba jest to Forum.

Gość cOOle legenda forum
hej lala, a nie przyszło ci do tej małej pustej główki że faceci też się podszywają? 🖐️;):classic_cool:

Gość koniosław
właśnie zostałem zwalony przed pismem z gołymi cycuszkami. Mój pan potrząsał mną nerwowo i szybko :classic_cool:

Gość cOOle legenda forum
🖐️;):classic_cool:

Gość ale jaja xD
"to dla mnie big problem" :D nie umiesz po polsku czy jesteś gimgównem? może jeszcze zaprezentuj swoje sWEeT FocIE bROkaTu na swoim tępym ryju :o ja je.bie co za kretynka :o🖐️

Dlaczego tak mi ubliżacie ? przecież ja się do was odzywam grzecznie i miło, wy spedalone skurwiele !

A Ty "Witam Was Kobietki kochane..." popracuj nad swoim intelektem,którego dziecko z pewnością Ci brakuje.Tak czytam sobie i czytam te wypowiedzi i z jednej strony mam świetny ubaw a z drugiej żal mnie ściska jak proste i niedowartościowane mamy społeczeństwo.

Gość gmochełełe
ale wypierrdalaj już tłuczku kartoflany 🖐️

znajdz sobie innego faceta może ci podskoczy libido ,często seks z innym czyni cuda pomarańczko ,kobiety nie kłóćcie się

Oj nie,petrol męża bym nie zdradziła:ow życiu,ja jestem kobieta z klasą,no tyle że mi sie nie chce..co zrobić,dlatego sie pytam tutaj,ale widzę,że same tłuki tu siedzą.

Gość Prezes Rozi
"ja jestem kobieta z klasą" hahahahahaha :D co za nadęta maciora :D🖐️

Gość jar
Jesteś kobietą z klasą ??? Hehehe ale chyba z ukończoną 2 klasą podstawówki. Jesteś taka tępa dzida, że aż strach czytać co tutaj bazgrzesz.

Gość awerty
" Kobieta z klasą" a nie wie jak się rżnąć ze swoim starym buahahahaha. Obciągnij mu " z klasą" kilka razy, to może przestanie chodzić na dziwki buahahaha.

Gość pan pasikonik
to prawda podczas przemierzania łąki w poszukiwaniu pokarmu usiadłem na czymś brudnym, śmierdzącym i mokrym, właścicielka tego czegoś spojrzała na mnie ja się uśmiechnąłem :) i uciekłem w popłochu 🖐️ słysząc tylko przeraźliwe krzyki zbliżającego się orgazmu

Gość ku uciesze gawiedzi
twój mąż na pewno ma kogoś na boku, prawdopodobnie innego chłopa 🖐️ jedyną radą na to jest zmiana przez ciebie płci - musisz przejść gruntowną metamorfozę i zostać szimejlem 🖐️ na dobry początek gdy będzie spał, spróbuj mu wsadzić swoje dildo w odbyt

Gość kokoszanelka83 wylogowane
kilka razy zdarzyło mi się ukryć w koszu na śmieci umiejscowionym na pobliskim przystanku i naśladować R2D2 z Gwiezdnych Wojen wydając różne dziwne dźwięki strasząc przy tym oczekujących pasażerów autobusu :)

Cóż za brak klasy:D od Was emanuje! Z mojej strony to na tyle,poszerzenia horyzontów życzę Mimo wszystko nie gniewam się,dużo Wam brakuje aby w sposób inteligentny konfrontować się na noże z innym( myślę co nieco wartościowszymi ) ludzmi.Pamiętajcie,dogryzanie nie polega na wulgarnym słownictwie,bo to już jest ostatnia deska ratunku..kiedy brakuje nam słów chwytamy się czegokolwiek czyż nie tak:)Gubicie się w swoich myślach,piszecie zupełnie nie na temat,nie tędy droga. Weżcie się za siebie ludzie,poczytajcie może jakąś książkę...Matko jak to dobrze,że człowiek jest na poziomie,ze ma się dookoła siebie znajomych,z którymi nie wstyd się pokazać.W takich chwilach człowiek jeszcze bardziej docenia to co ma...bo zawsze mogło być gorzej,jak widać na załączonym obrazku. Pozdrawiam wszystkich ubogich intelektualnie

Gość kokoszanelka83 wylogowane
eksponuje piczę wszystkim kotom piwnicznym i psom schroniskowym :)

Gość Prof. Miodek zza winkla
no i styrany babol pieerdolnął na zakończenie monolog bez ładu i składu, udając "kobietę z klasą" :D niestety takiej wsiurze z prowincji zawsze będzie słoma z butów wystawać :classic_cool: a mąż niedługo kopnie cię w du.pę i zabierze dziaciaki, bo nawet największy twardziel nie wytrzyma długo z taką pustą, nadętą krową z dwucyfrowym IQ 🖐️

Gość miss sadistic
"to prawda podczas przemierzania łąki w poszukiwaniu pokarmu usiadłem na czymś brudnym, śmierdzącym i mokrym, właścicielka tego czegoś spojrzała na mnie ja się uśmiechnąłem i uciekłem w popłochu słysząc tylko przeraźliwe krzyki zbliżającego się orgazmu" :D:D

Gość Prof. Miodek zza winkla
doskonale obnażyłem twoją zaściankowość, drobnomieszczaństwo i brak ogłady :D salony i kobiety z klasą to widziałaś zapewne tylko w TV, marząc by być taka jak one :classic_cool: spójrz prawdzie w oczy - jesteś zerem które próbuje dowartościować się na internetowym forum, ale nawet to słabo ci wychodzi :( Moja rada - GET A LIFE, LOOSER :classic_cool:🖐️

Gość 59rastaMan
ostre tyrańsko ;)🖐️

Gość jar
nie chciałaś się uczyć to teraz tyraj do północy - ajentko Żabki :D:classic_cool: