Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojówanka

przed chwilą ksiądz w tvn w faktach powiedział że kto używa prezerwatywy

Polecane posty

Gość ASDWEFRGTYU
Sami pewnie orają pseudo dziewice w prezkach.Hhaha poza tym niedaleko mnie jest kobita co urodziła dziecko księżulkowi i co?i mieszkanko dostała ,pięknie urządzone haha

Mnie na religii w szkole uczono, że zawsze dziewica. Szczęściara, tez bym tak chciała :D Może miała zestaw do naturalnego odnawiania błony, hę? 😠

Gość bojówanka
czyli kobieta która jest święta nie mogła współżyć ponieważ to jest dla niej upokarzające ? :O

Gość efdwefwef
"czyli kobieta która jest święta nie mogła współżyć ponieważ to jest dla niej upokarzające ? " Nie rozumiem w jaki sposob wysnulas ten wniosek? :D

Gość efdwefwef
koniec tematu? :D a taki byl ciekawy :D hipokrycko-katolicki

Gość efdwefwef
Widac mieli juz wtedy jakas viagre, bo dzieci splodzil :classic_cool: Chyba, ze Maryja poszla na bok i ktos mu pomogl :classic_cool:

Ale ktoś wyżej napisał, że doczekali się innych dzieci do Jezusie. Więc jak to jest? Chyba stary, ale jary, skoro płodził potomstwo? Sądzę, że zawsze-dziewica, to marzenie każdego prawiczka :D Cóż, idą święta, czas zacząć pisać listy do świętego Mikołaja. A nuż pod choinką któryś z prawiczków znajdzie wybłaganą 'zawsze dziewicę'? :D

Gość efdwefwef
Duch Swiety to tylko przy Jezusku :classic_cool: Ale pozniejsze dzieci to juz po ludzku 😴

A ja mysle, że Duchu sie spodobało i potem częściej do Maryski zstepował :classic_cool: A Józus bawił Chytruska w drugim pokoju :D

Gość efdwefwef
Taki ten Duchu zboczony? :classic_cool: Nie pomyslalam o tym 😴 A w co sie Jozus bawil z Chytruskiem?

Gość efdwefwef
:classic_cool: :D

Gość bojówanka
nie no ale na serio ? ten ksiądz był taki zdenerwowany, jak furiat i wykrzyczał do kamery ŻE CI CO UŻYWAJĄ PREZERWATYWY PÓJDĄ DO PIEKŁA!!!!!!!!! powiedział to z takim zaangażowanie i chęcia pokarania że szok on jest pewny że za użycie prezerwatywy człowiek zostanie unicestwiony w męczarniach piekielnych :O przerażający on był

Gość bojówanka
a jak ktoś pracuje przy maszynie w fabryce prezerwatyw to też chyba pójdzie dopiekła choć może nawet nie używać prezerwatyw nie mówiąc już o właścicielach tych fabryk,dyrektorów,menagerów - też pójdą do piekła ? Doda reklamowała prezerwatywy taatum - też będzie sie smażyć w kotle ale masakra

Gość efdwefwef
Co zes sie tak tych gumek uczepila? :D Jest wiele innych grzechow :D Doda to szybciej za seks pozamalzenski niz za reklamowanie gumek :D

Gość efdwefwef
Uprawiasz seks tylko w malzenstiwe?->jesli tak to jakich srodkow antykoncepcyjnych uzywasz?->czy wytrysk nastepuje zawsze w pochwie?

Gość efdwefwef
Tak :)

Gość efdwefwef
Przykro mi to mówić, ale pójdziesz do piekła :classic_cool:

Gość bojówanka
bardzo mi przykro ale pójdziesz do piekła:D donkapatke- wiem że sama sie oszukujesz i twierdzisz że nie ale prawda jest okrutna, do zobaczenia w kotle 🖐️

Gość efdwefwef
Nawet jeśli dopuścił gumki, nie wiem, nie interesuje się zmianami w kościele katolickim :classic_cool: to raczej nie dopuścił seksu pozamałżeńskiego :classic_cool: więc i tak piekło 😴

Gość fdeee
A ja w piekle będę KOTŁOWYM i to za całokształt, a nie za gumeczki :-P