Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszka22

Lidl

Polecane posty

Gość Lidleneczka
Ja pracowałam przez ponad 2 miesiące i musze przyznać że to byly jedne z najgorszych w zyciu...

serio a ja myslelam ze nie przeczytam tutaj niczego zlego o LIDLU. Sama tam pracuje od trzec miesiecy i jestem mega zadowolona

Gość Cosatto Swift Lite
Agnieszka mogę Cię o coś zapytać skoro jesteś pracownikiem? Byłam ostatnio w Lidlu specjalnie po kosmetyki dla dziecka Cien Baby i ich kurczę nie było. Jak to z nimi jest? Wiele o nich słyszałam, w Lidlu nie bywam często, ale postanowiłam pojechać specjalnie po nie żeby je wypróbować. I nic takiego nie było. Ani kosmetyków ani nawet chusteczek Toujours, o których też wiele ludzi wszędzie pisze na forach. Były tylko Softino. Czy to znaczy że już nie ma tych produktów, czy są po prostu nieregularnie dostarczane? jak to jest u was w sklepie. Dzięki za odpowiedź.

No hej jestem pracownikiem Lidla to prawda ale ja precuje w niemczech i u nas to chyba troche inaczej wyglada. Wiem ze u nas zamawia sie towar codziennie i mamy wstkie kosmetyki dla dzieci, rowniez polecam ci firme cien i te mnokre chusteczki. Jezeli nie mozesz na sklepie znalesc rzeczy ktora cie interesuje zapytaj koniecznie pracownika, on ma obowiazek powiedziec ci czy artykul jest dostepny badz powinna go ale ciebie zamowic. pozdrawiam agnieszka

Gość Cosatto Swift Lite
Dzięki Agnieszka. Była to sobota i sam środek dnia, więc znalezienie wtedy pracownika w tym tłumie graniczyło z cudem - żadnego nie widzieliśmy, poza tymi na kasie, a oni wiadomo nie wiele ci powiedzą nie wstając od tej kasy. Nie było ani sztuki na sklepie, więc podejrzewam że i na magazynie pewnie też nie było. No ale będziemy szukać dalej i łapać pracowników. ;) Dzięki i miłego dnia!

Gość mamamaaaa25
ja pracowałam 1 dzień i uciekłam - to jest obóz pracy a nie sklep - jeśli już chcesz iść do jakiegoś marketu to wybierz choćby carfur expres czy coś takiego - w lidlu jesteś odpowiedzialna za wszystko - za bieganie na kase i na sklep - za wszystkie działy i wszystkie alejki - gonisz jak z piorkiej w d**** - a co najgorsze popatrz na lidla jak jest ułożone wszystko - tzn w pudełkach - i niemożesz sobie wyciągać po 1 sztuce tylko musisz dzwigać całe pudło i układaćńa półke i nawet chrupki jak się weźmie wielgachny karton cały na raz to są cięzkie...i to wszystko oczywiście układaćjeszcze datą wazności więc musisz przekładać z dołu do góry - chyba że chcesz darmową siłownię - a przerwa- to te 5 min kiedy się wysikasz i koniec przerwy....

Tutaj musze sie z toba niezgodzic no chyba ze tak jest w polsce bo ja zaznaczylam ze pracuje w ni9emczec, fakt ze wswzestkie zeczy mamy ulozone w kartonach ale to wcale nie jest tak ze musisz na calym sklepie ukladac nowy material na dol. a co do pauzy to nie wiem czy sie z tym zgadzam do 6 goduin pracy masz 15 min powyzej 6 do 8 masz pol godz powyzej 8 45 min i u nas kazdy musi swoja pauze zrobic i nie ma ze boli a wiec kazdemu pracownikowi pauza sie nalezy.... tak zle nie jest jak opisujesz no ale trzeby mniec do tego smykalke i trzeba ta prace lubiec bo tam nie ma nigdy nudow zawsze jest cos do pracy ja sobie bardzo chwale. Moze naprawde tak jest jak piszesz to w takim razie napisala bym pismo do glownej centrali Lidla jak wyglada praca w tym sklepie podejzewam ze by pomoglo... a jakie sa wasze przemyslenia na ten temat...

Gość ej a wiecie ze kaufland
jest hipermarketem z grupy lidla? :) wlasnie odkrylam info w wikipedii.

Gość z tymi kosmetykami
to może są tylko oferty specjalne? raz na jakiś czas dostarczane do sklepu z tzw. oferty z gazetki? tak jest z kosmetykami dla kobiet

Co roku jest robiony tesn na wszestkie produkty z roznych sklepow i w tym roku Lidl wygral w wiekszosci.. np.kosmetyki z lidla dla kobiet okazaly sie lepsze niz te z Vichy powiedzial by kto ze to niemozliwe ale tak jest sama bylam zdziwiona ale kupilam na sprobowanie i musze powiedziec ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, tak samo jest z kosmetykami dla dzieci.. Nie chce tu robic reklamy bo ja na tym nic nie zyskam ale jezeli ktos szuka informacji na ten temat to polecam:))

Gość a-nnna
wytrzymałam trzy tygodnie-i do dziś,jak wchodze do lidla na zakupy,ciarki mnie przechodzą..Obóz pracy,poza tym,jak ktos wyżej napisał-latasz jak z piórkiem w tyłku-a to na kasę,a to rozkładanie towaru na półki,a to zbieranie pustych kartonów z półek,a! w miedzyczasie miałam też wypiek pieczywa..Nigdy więcej lidla.

Gość abc11
Łamanie praw pracowniczych jest tu standartem! Pracuję w nowym Lidlu w Ozorkowie i bywaja takie dni,że nie mozemy iśc na przerwę bo kierownictwo nam zabrania bo szkoda czasu!!! TRAGEDIA!!! NIKOMU NIE POLECAM!!! Jak tylko znajdę inną pracę to bez chwili zastanowienia uciekam z tego obozu pracy!!!

Gość a ja myslalam
ze ROSSMANN to dno,ale wy macie gorzej

Mam pytanie z innej beczki kiedys byly takie plyny do wc "Wc gel" czy beda jeszcze???

A jedliście ciasteczka maślane z Lidla? w życiu lepszych nie jadłam.

z tymi kosmetykami to pewnie było tak, że tłum rozkupil, a nowe jeszcze nie były położone. Jak chodzę w tygodniu, w porze kiedy emeryci już przelecą, a pracujący jeszcze nie dotrą po pracy, to jest wszystko co chcę kupić. Tużursy chusteczki chwalę sobie (w przeciwieństwie do softino), i pieluchy zresztą też. Cien-ów nie używałam. Mydła w płynie chyba tylko. Chemia gosp jest ok - te produkty W5 czy jak tam. I płyny do prania. Frankfurterki "pickok" są dobre. A, jeszcze ciasteczka pełnoziarniste, mlllllummmm :)

Gość gość
Ja kocham Lidla

Gość gość
znowu usuneli poprzednie forum

Gość gość
Wygląda na to że Lidl boi się prawdy o firmie. Usuwa co jakiś czas forum

Gość gość
Jak walicie nazwiskami to się nie dziwię. Ale długie "macki" to mają.

Gość gość
Pisze kiedy wyplata... Na tablecie?

Gość gość
Ludzie zacznijcie tu pisać na temat pracy w Lidlu

Gość gość
No właśnie szukam forum starego i znów nie ma Dziwnie Znikneło !!

Gość gość
I już po wypłacie......