Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfosaffdas

tez was tacy kreca?

Polecane posty

Gość dfosaffdas

mnie kreci facet jak jest nie dostepny nie wiem czmu ale lubie takich chlopakow co czesto pija i sie smieja i ogolnie laza po osiedlu dla jaj lubie takich a nie jakis madrali nie wiem ale lubie dx

Gość marynaaaa
mnie kiedyś kręcili intelektualiści, wysocy, szczupli bruneci w okularach, stabilni emocjonalnie, tacy na których można polegać... ale mój gust zmienia się w zawrotnym tempie i ostatnio nie mogę przestać myśleć o kimś, kto jest moim zupełnym przeciwieństwem i przeciwieństwem moich dotychczasowych ideałów, jest takim trochę wariatem o posturze nieco krępej, ma duże zakola, pospolity gust, prostackie poczucie humoru i pali, ale ma coś takiego w sobie że mimo wszystko niesamowicie mnie pociąga, za chiny nie mogę tego pojąć

Gość dfosaffdas
mam zupełnie tak jak ty ja nie wiem horomny czy co chore to :)

Gość calafioree
zróbcie sobie orgie z kibolami pod stadionem..

Gość marynaaaa
tak, to chore:P zwłaszcza że on chyba na razie nie ma dziewczyny, za to lubi mieć "koleżanki", więc raczej na partnera odpada, jak się z tego wyleczyć? zapomniałam dodać że mam chłopaka

Gość I ja tak mam
Tacy są najlepsi. Autorko a masz tak że jeśli on się tobą zainteresuje to ty tracisz nim zainteresowanie?

Gość dfosaffdas
no moj wybraniec tez sobie uzywa i buja sie w innej nie da sie tak sie ma ze sie chce tego czego nie mozna i nie powinno sie miec no bo wiesz tez mialam i tez mnie przestac krecic bobyl za mily

Gość marynaaaa
niby zakazany owoc smakuje najlepiej, a dziewczyny ponoć lecą na niegrzecznych chłopców coś w tym jest życie jest trochę pokręcone

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxnm
no mafiosi i złodzieje i gangowcy maja najładniejsze i duze powodzenie

Gość dfosaffdas
Wprost marzę aby ktoś mi obił gębę po pijaku i nie przeprosił.

Gość marynaaaa
nie chodziło mi o żadne patologie typu złodzieje, mafiozi... niegrzeczność można interpretować co najmniej na kilka sposobów, jeśli wiesz o czym mówię...

Gość feliksa dumna jak ptaszyna
a ja lubie policjantów, wojskowych i wszystko co się porusza w mundurze i ma broń w ręku ;p ale tylko legalnie jako stróż prawa :D