Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m&a

mam problem z facetem

Polecane posty

Gość m&a

Z moim chłopakiem jestem od 4 miesięcy.Jest on pierwszym, u którego w zachowaniu nie widzę większej wady. Kocha mnie jak nikt nigdy wcześniej. Mówi, że zrobiłby dla mnie wszystko (przy czym nie kłamie - rzucił dla mnie palenie jeszcze zanim zaczęliśmy chodzić ze sobą, zmienił jeszcze kilka innych rzeczy), jest na prawdę kochany, romantyczny.. Dodatkowo ja jestem wegetarianką, a on nie jest typowym facetem, który nie może się obejść bez mięsa (lubi zdrowe potrawy, warzywa - nie ma co do tego uprzedzeń). Poza tym kocha zwierzęta. Żadnego by nie skrzywdził. No po prostu mój ideał! Z zachowania.. Co do wyglądu? Figura ok. Nieco za chudy, za wysoki, ale ok. Z twarzy całkiem ładny, aczkolwiek to blondyn z zielonymi oczami, ja uwielbiam brunetów posiadających oczy brązowe. Gorzej z tym, że on o siebie nie dba! Czasem się ogoli, czasem nie. Chodzi w tym samym ubraniu kilka dni. Nie ładnie pachnie, niektóre jego ciuchy są nawet obleśne. Włosy ma zawsze nieładne - rozczochrane. Nie wiem czy potrafię chodzić z kimś takim. Z jednej strony go kocham, prawdopodobnie nigdy nie znajdę kogoś, kto będzie do mnie tak pasował jak on, z drugiej strony patrzę na niego i myślę - jak ja mogę być z kimś takim?? Eh, często nawet nie mam ochoty go całować. On chyba nie zdaje sobie sprawy z tego, jak powinien wyglądać (mieszka na wsi, nie wie nawet jak to wszystko wygląda w mieście). Nie wiem co mam robić. Pomóżcie ;/ proszę!

Gość a ja jestem makumba i też nie
z jednej strony go kocham.... tia, jakbyś go kochała, to inaczej byś pisała. skoro dla ciebie rzucił palenie to niech dla ciebie zacznie o siebie dbać. więc z tego co piszesz nie jest idealny a w dodatku nie jest w twoim typie więc nie wiem czy naprawdę go kochasz skoro piszesz że nie wiesz czy chcesz z nim być. widocznie tylko dobrze się dogadujecie i macie wspólne zainteresowania ale miłości to ja nie widzę. z drugiej strony przecież nikt nie jest idealny.