Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania_frania

rozowy sluz?!

Polecane posty

Witam wszystkich, wlasnie konczy mi sie 34 dzien cyklu. Miesiaczki do tej pory nie dostalam, natomiast od kilku godzin pojawil sie u mnie lekko rozowy, wodnisty sluz ( nie jest go duzo). Robilam testy, pierwszy w 30 dniu cyklu (rano) - slaba druga kreska, w 32 (wieczorem) negatywny i 33 (rano) negatywny). Od okolo 1,5tyg, srednio co dugi dzien odczuwam to "cos" przedmiesiaczkowe w podbrzuszu (nie jest to bol) i za kazdym razem bylam pewna, ze nastepnego dnia przyjdzie miesiaczka a tu nagle wszystko ustepowalo. No i dzisiaj ten rozowy sluz, nic mnie nie boli i czuje sie dobrze. Czy ktores z Was sie cos takiego zdarzylo? Dodam, ze zawsze przed okresem mialam brazowe, raczej geste plamienia. Takiego rozowego, wodnistego nigdy u siebie nie zaobserwowalam. Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Gość idz do lekarza
po prostu

Gość xxxxxxyyy
Po co do lekarza od razu? Zrob jeszcze jeden test i jesli wyjdzie negatywny to znaczy, ze nie jestes w ciazy - testy czasem zawodza, ale po 4 negatywnych to juz bledu spodziewac sie nie mozna. Jesli chodzi o ta slaba kreske, to zalezy jak slaba ona byla - tzn, golym okiem na pierwszy rzut slaba, czy dlugie wpatrywanie sie i obracanie testu az do ujrzenia kreski - bo jesli wersja druga, to nie byla kreska tylko zludzenie optyczne czyli test neg. A rozowy sluz? Nie jestesmy robotami , czasem cos sie poprzestawia i stad to opoznienie i troszke inny poczatek okresu .

2 kreska byla slaba, koloru niebieskiego (tak jak kontrolna) ale widoczna golym okiem a pozniej te 2 negatywne. Dlatego zglupialam, no i dzisiaj ten sluz, jest go naprawde nie wiele, nie pachnie i jest blado rozowy. Poczekam jeszcze troche i zobacze jak sie sprawy potocza.. dziekuje za odpowiedzi.

2 kreska byla slaba, koloru niebieskiego (tak jak kontrolna) ale widoczna golym okiem a pozniej te 2 negatywne. Dlatego zglupialam, no i dzisiaj ten sluz, jest go naprawde nie wiele, nie pachnie i jest blado rozowy. Poczekam jeszcze troche i zobacze jak sie sprawy potocza.. dziekuje za odpowiedzi.

Gość kardaszjanowa
ja kiedyś miałam taki różowy śluz i okazało się że mam nadrzerkę