Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana masakra

Moja przyjaciółka popełniła aborcję, gdzie ja wtedy byłam?

Polecane posty

Gość załamana masakra

:( nie powiedziała mi prawdy...na początku znałam wersję, że ciaża jest pozamaciczna i trzeba usunąć bo zagraża jej życiu... modliłam się za nią, byłam załamana, bo miałą naprawdę ciężkie życie jak na wiek lat 20...a ona popełniła aborcję, a co powaliło mnie na kolana?? to, ze wykonał jej to mój ginekolog...

Gość załamana masakra
zawalił sie, zebys wiedziała..zawsze twierdziłam, ze bede tepic takich ludzi, krytykowac ich..a teraz co..mam sie od niej odwrócic??

Gość lepiej tak dla jej
dobra :classic_cool: idz tepic prusaki...

Gość załamana masakra
Nie wiem jak mogła mi nie powiedziec..oan stwierdziła ze wtedy mi nie powiedziała bo bym jej na to nie pozwoliła

Gość załamana masakra
No już porannie szczelałam z paltza...a teraz nie mam co robić to piszę...

Gość nie powiedziala bo przezywala
niektorzy lubia obgadywac takie sprawy inni nie. Skoro Ci to nie odpowiada to zmien przyjaciolke.

Gość załamana masakra
moze i robi albko wykonuje, ale dla mnie to coś w rodzaju przestępstwa, dlatego użyłam słowa "popełniła"..widzę ze nie mozna tu z nikim spokojnie o tym pogadac

Gość kobieta poddajaca sie w Polse
aborcji nie poplenia przestepstwa. Poczytaj najpierw KK, potem sie wypowiadaj ;)

Gość załamana masakra
ja napisałam ze dla mnie to jest przestępstwo... czytaj uwazniej

Gość załamana masakra
wy wszyscy jestescie bez serca...dla mnie to znieczulica

dla Ciebie to moze byc czyn godny potepienia itp... Przestepstwo ma okreslona definicje i nie nalezy to do Twojej subiektywnej oceny ;)

Kochana dam Ci rade: - jako prowokacja to 0/10 - jako temat to uwierz mi ale kafe to ostanie z miejsc gdzie moglabys oczekiwac wspolczucia. Idz na jakis wizaz czy inne tego typu forum. Tu co drugi sra sobie do ryja, je kupe, panny uprawiaja anal z kim popadnie, itd... Ot taka porada :-)

aborcja w Polsce jest nielegalna, czyli dokonując aborcji działasz wbrew prawu czyli dokonujesz przestępstwa. nie bredźcie ze aborcja to nie przestępstwo. a co to jest? wykroczenie? odebranie życia z premedytacja to co?

Przestępstwo na gruncie polskiego prawa karnego jest to czyn zabroniony pod groźbą kary jako zbrodnia albo występek, przez ustawę obowiązującą w czasie jego popełnienia, bezprawny, zawiniony i społecznie szkodliwy w stopniu wyższym niż znikomy.

Ja nigdzie nie napisalam, ze to nie przestepstwo ;D Ale nie kobieta popelnila to przestepstwo. Tylko lekarz ;)

Gość bezloginowiec
Trzeba było powiedzieć że weźmiesz i wychowasz jej dziecko jak urodzi, a nie teraz rżniesz tu świętą oburzoną, tyle w temacie.

przyjaciele sa od tego aby nie zawsze tkwic i popierac ta druga osobe ale czesto zeby uswiadamiac jej blad ale mimo to byc obok

Gość kumka
dokładnie...jezeli wybrała taka metode to jej sprawa...po co dziecko miało by trafic do domu dziecka...po co?tez jestem przeciwna ale czasami tak jest lepiej...

ale kobieta była świadoma na co się decyduje. lekarz wykonywał zlecenie. a takie brednie o wychowywaniu to zostawcie dla siebie. mam wielu znajomych i jeśli ktoś nie chce mis dziecka to go nie ma. antykoncepcja zawodzi bardzo ale to bardzo rzadko. śmiać mi się chce gdy zawsze ten procent (chyba z całego świata) zasiada właśnie na tym forum.