Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pfiscmndsnvidevvdv

Łatwe studia

Polecane posty

Gość pfiscmndsnvidevvdv

jaki kierunek studiów jest w miarę łatwy i nie trzeba dobrze umieć matmy?

Gość pfiscmndsnvidevvdv
chce isć na studia ale tylko dla papierka ...nie po to by zdobyc wiedzę w danym kierunku

Gość pfiscmndsnvidevvdv
i czy na studiach trzeba niekiedy odpowiadać przed całą grupą?

Gość pfiscmndsnvidevvdv
heej nikt nie zna łatwych kierunków

Gość
to po chuj ci w ogole studia pedagogika

hahaha wybacz, ale tak samo podchodziłam do swoich studiów: wszystko, cokolwiek byle matmy nie było noo matmy nie było :D ale za to w bonusie dostałam rachunkowość, finanse i "ukochaną" statystykę :P

Gość pfiscmndsnvidevvdv
bo mam męża nie mogę poświęcic sie cała nauce, chce po prostu móc pracowac godnie, a nie w sklepie na mięsie ...

Gość pfiscmndsnvidevvdv
to znacie jakieś fajne kierunki, matma wiadomo,,,spoko...ale nie jakieś figury w przestrzeni, logarytmy czy statystyki opisowe... wolę matmę bardziej finansowo-rachunkową...

ja jestem dyplomowaną TiRówką międzynarodową w dodatku - i też robiłam dla papierka kierunku dla mnie jeszcze nie stworzono coś a'la Ferduś ;) chciałam jako spec. agroturystykę ale nie było tylu chętnych - a szkoda

Gość pfiscmndsnvidevvdv
podoba mi sie europeistyka, ale boję się ze nie podołam z jezykami

a ile tych języków jest na europeistyce? lepiej dopłacać za korki językowe niż znienawidzone paramatematyczne przedmioty tzw. zapchajdziury ;) a nauka języków przyda Ci się powodzenia 🖐️

Bazienka, Pedagogika... faktycznie, bardzo łatwe studia. Tak kurewsko łatwe, że byle imbecyl, bez najmniejszego wkładu pracy skończy. Potem zostanie licencjonowanym pedagogiem, pod opiekę którego oddasz w przyszłości swoje dziecko. Ludzie! Trochę szacunku dla nauczycieli. Pedagogów. Kuratorów. Jeśli nie mieliście styczności z pedagogiką, nie komentujcie i nie wysuwajcie głupich wniosków, że nam łatwo, bo nie ma matmy. Nonsens. Uczymy się także statystyk i ekonomii. Ponad to, studia pedagogiczne a potem zawód pedagoga, wymagają niezwykłych pokładów empatii i cierpliwości. Pracujemy z DZIEĆMI, nasz udział w procesie socjalizacji jest ogromny, im lepszy pedagog, tym większa szansa, że w dorosłe życie wejdzie lepszy, młody człowiek... Eh, chyba mnie poniosło :)

Gość komunistaaa
Poranek i Jutrzenka Pedagogika to lajcik. Skończyłem polibudę i mogę to spokojnie powiedzieć. Wszystkie spady jakie miałem na pierwszych latach poszły na pedagogikę na sąsiednią uczelnie, z ich opisów wynikało, że lepiej nie mogli trafić, więc pedagogika to nic wielkiego, tylko że po tym zarobki kijowe, no ale za sam papierek dużo nie dają, trzeba też coś w głowie mieć.

Gość macie myslenie małych dzieci
Są jeszcze ludzie, którzy to lubia, a wielkie pieniądze nie są najważniejsze !!

ale moje wszystkie kumpele które studiują pedagogikę naprawdę nic nie robią tylko imprezki. w sesji tam zaliczenia egzaminy a tak to nic;/ i na uniwerku są.

Gość gość maluda
łatwe to nie wiem, ale dobre to na wyższej szkole bezpieczeństwa

Gość Jonannina
albo" łatwe studia" i g.....niana praca i takież pieniądze albo rusz d...pę , poucz się i będziesz mieć dobrą pracę i kasę. Gdyby,mogła jeszcze raz startować w życiu - zawzięłabym się i poszłabym na stomatologię. W Polsce chleba dentystom nie braknie. I dobrze posmarowanego i obołzonego szynką :D