Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doooooooom

pęknięta prezerwatywa

Polecane posty

Gość doooooooom

nie piszę tu absolutnie żeby się pochwalić.. Jest to sytuacja, która mnie przerasta i chcę po prostu pogadać. Od roku współżyję z moim facetem zawsze używaliśmy prezerwatyw. Zawsze tych samych. Mieliśmy do nich w sumie zaufanie. A tu bach. Spotkało to i nas. Prezerwatywa pękła. Stresuję się nie miłosiernie za kilka dni zrobię test.Wierzę, że wszystko zakończy się dobrze. Czy z sytuacji, że pękła Wam gumka udawało się wyjść "z fartem" czy zawsze kończyło się to wpadką.. Zastanawiam się czy mamy szansę jakąś nikłą, ale żeby jakaś tam nadzieja nas trzymała.

Gość doooooooom
Poprzez odchudzanie zatrzymał mi się całkowicie okres. I nie mam go od kilku miesięcy więc nie umiem tego stwierdzić.

Całkiem mozliwe, że jeśli nie miałaś ostatnio okresu to nie miałaś też owulacji, jeśli nie mialas owulacji to ciąża jest niemożliwa. Myślę że szansa na ciążę jest niewielka ale jednak jest. W ogole to z tymi okresami powinnas sie wybrac do lekarza bo to nienormalne żeby nie miec okresu. A ile masz lat?

a może wart wybrać się do gina. Napewno brak okresu nie jest normalnym zjawiskiem. Niech Ci wypisze tabsy anty i problem zgłowy. Nam tez pękła prezeratywa i po tym zgłosiłam sie po tabsy. Moje posiadaja małą dawke hormonów i nie musimy sie martwić że znowu "coś" nam pęknie

Gość Ja się nie dziwię
dooooooom Od roku współżyję z moim facetem zawsze używaliśmy prezerwatyw. Zawsze tych samych. No....Jak Wy od roku używaliście tych samych prezerwatyw, to nie dziwię się, ze w końcu sie przetarły i pękły :P

Gość u mnie tak bylo
pewno razu pekla guma ( a to byl srodek cyklu ) no i okozalo ze zaciazylam

Gość doooooooom
Bardzo inteligentny jesteś w takim razie. Chodzi o tę samą firmę. Nie zawodziły przecież nigdy wiec zawsze tych samym nie tej samej sztuki zastanów się co piszesz! . Tabletki niby dają lepszą pewność ale ja do nich się przekonać nie umiem prezerwatywa to prezerwatywa wiedzę tę ochronę, a tabletka .. to czuję jakby nie bylo żadnego zabepieczenia. Najgorsze ze moj facet to nawet by sie cieszyl.. eh nie wiem jak mozna sie cieszyc z tego..

Gość doooooooom
Tylko tu nadzieja jest taka, bo do wytrysku nie doszlo zdazylismy sie zorientowac, ale wiadomo jak to jest..

Gość stasiunio p
przerywany to antekocepcja , ja tak ciagle seksa robie i jest git

Gość kasia86665
lepiej idź po tabletke po