Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivanco21

miłość a sex

Polecane posty

Gość vivanco21

czy wy też uważacie,że jeżeli nie ma orgazmu jedno z partnerów podczas seksu to znaczy że nie ma pomiędzy nimi miłości? ostatnio usłyszałam taki tekst, zastanawia mnie to i martwi

Gość vivanco21
czyli myślisz, że to bujda? no bo jeżeli się kochają to jest pomiędzy nimi pożądanie namiętność a orgazmu nie ma, dlaczego tak jest?

Gość vivanco21
a u chłopaka?

u faceta powodów może być mniej ;p np. jakaś choroba/długotrwały stres co może powodować problemy ze wzwodem.

Gość duzo duzo
jest na odwrot. POZODANIE I NAMIETNOSC TO NIE MILOSC

duzo duzo -> zgodzę się z tobą wiele osób (szczególnie młodych) myli seks z miłością

Gość vivanco21
ale jak się ludzie kochają to między nimi jest również namiętność i pożądanie to co się dzieje że nie ma orgazmu? im bardziej się chce tym gorzej wychodzi

Gość vivanco21
czyli nie kocham swojego chłopaka a on nie kocha mnie? kurde to czym jest w końcu ta miłość

Gość duzo duzo
prawdziwa ta na cale zycie????? uczucie duchowe bardziej

Gość vivanco21
na początku tak nawet nie chciał wchodzić:P ale teraz możemy nawet pół godz i nic żadne nie ma orgazmu, chłopak czasami ma ale rzadko, nie wiem czego to może być przyczyna, przedwczoraj tak mi właśnie powiedział, że jeśli nie ma orgazmu to znaczy, że się nie kochamy, bo tak mu jakaś kobita powiedziała, zmartwiłam się nie wiem co o tym myślec

Gość bryczka
mozna kochać, moze byc pożadanie namietność jest chemia miłosc a orgazmu nie ma... u męzczyzny-( dziwne ze nie ma wytrysku=orgazm) moze powodem byc stres, choroba, alkohol,leki, czeste stosunki....ale generalnie męzczyzna nie ma z tym problemu kobieta - orgazmu musi sie "nauczyc", moze byc bardzo przyjemnie, pożadanie namietnosc uczucia juz tuz tuz a tu "nic" a im bardziej sie chce tym gorzej bo nie wychodzi, wyluzowac sie kileiszek dobrego wina gra wstepna, powiedziec co sprawia przyjemnosc gdzie i jak i probowac, nie myslec ze moze dzis... najłatwiej o orgazm łechtaczkowy u kobiet...trzeba poznac swoje ciało i pokazac-powiedziec partnerowi jak gdzie..

może problem tkwi w technice? ;) może nie ma odpowiedniej atmosfery bo się zastanawiacie non stop czy wreszcie będzie orgazm?

Gość vivanco21
łechtaczkowy jest:) tylko ten pochwowy nie przychodzi:( może chłopak za dużo się masturbuje, bo przyznał się, że to robi jak się nie widzimy (widujemy się tylko w weekendy) może to jest powodem, wczoraj mu nawet zabroniłam tego na cały tydzień;P

Gość vivanco21
ktoś coś jeszcze powie?

Gość asdadada
ile macie lat? 18? :O

Gość dnfnfnfnf
na poczatku seks z mym to 30 teraz po 3 latach musi sie powstrzymywac :D bo wystarczy 30 sek:dd a seks jest kilka razy dziennie naewt

Gość dnfnfnfnf
tzn na poczatku 30 minut a potem 30 sek :D:D Ogólnie to moze sie zabardzo tym stresujecie ??

Gość vivanco21
możliwe, że się stresujemy, czyli według was miłość nie równa się orgazmowi? jeżeli tak to się uspokoiłam, bo kocham swojego Łobuza:)

Gość vivanco21
no faktycznie bardzo ciekawe

Gość dnfnfnfnf
powiem Ci ze ja przezylam swoj orgazm z mym parnterem 2 RAZY .. ale sek jesty na tyle przyjemny dl amnie ze orgazm nie jest mi potrzeby ( zreszta sama moge sobie go zapewnic ) :D Mimo to kocham to z nim robic. Więc seks bez orgazmu również nei musi oznaczac od razu brak milosci.. a jak przezywalam swoj pierwszy raz to mój był tak zestresowany, bał się ze mnie skrzywdzi i po prostu tak się cały trzasł że nawet mu ze tak powiems stanąć nie mogł :) Ale potem juz z górki.. Ale ogólnie stres jest głpownym czynnikiem problemów w seksie.. zreszta :D co ma oorgazm do milosci ?

Gość vivanco21
orgazm to orgazm a miłość to miłość:) mi też to sprawia przyjemność , ale tylko wtedy gdy on dochodzi, dlatego będziemy szukać nowych pozycji zawsze to jakieś nowe doświadczenie :P

Gość dnfnfnfnf
a rozmawalas z nim i coś mowil czy nie ? A ty jests jego pierwsza diewczyna? bo jesli nie to mozesz się go spytać jak to było wczesniej... chociaż to zawsze bolesne slyszec o tym :D

Gość vivanco21
jestem jego pierwszą a on moim pierwszym, rozmawialiśmy troche stwierdził, że jak bardzo chce to nie może i tyle więcej nie chce rozmawiać, może musimy sie "dotrzeć"

Gość dnfnfnfnf
Musicie poczekac:) Albo może alkohol?? chociaz moj po alkoholu moze się dłuzej kochac:) Ale moze chociaż was to rozluzni

Gość dnfnfnfnf
No jak dla mneo orgazm mezczyzny nei ma nic wspolnego z uczuciami.

Gość tylko o młodych spermiaków
wytrysk równa się orgazmowi. U męzczyzn współżyjących regularnie wytrysk, to tylko opróznienie jajek, a orgazm jest z kobietą którą sie kocha, obesrańce.