Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Just me...

Meskie perfumy- prezent

Polecane posty

Gość Just me...

Witam. Przedewszystkim chcialam sie zapytac Panow i Panie czy kupic mojemu chlopakowi perfume na gwiazdke, czy to dobry pomysl na prezent? Niestety nie wiem jaka by chcial, wiec zastanawiam sie czy sie go zapytac czy zrobic mu niespodzianke i mu po prostu kupic taka jaka bym chciala aby nosil? Brzmi to troche glupio, no ale mam taki wlasnie dylemat. Drugie pytanie byloby jakie meskie perfumy polecacie? Z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam :)

Gość Just me...
Umiecie czytac? Nie pytam sie jaki prezent mu zrobic!

Gość Just me...
Ozyrys- Dzieki za odpowiedz

Mozesz zaryzykowac i kupic mu cos, co podoba sie Tobie :) Chociaz wczesniej przynajmniej go " obwąchaj " zeby zorientowac sie jakich perfum uzywa - tzn. czy swiezych czy raczej ciezkich ?

Gość Juste me...
Wlasnie jakos w wakacje mielismy isc do perfumerii, bo chcial abym mu pomogla w wyborze, ale jakos nie dotarlismy tam w koncu. Dlatego myslalam ze perfuma to bylby dobry pomysl na prezent dla niego.

Gość Just me...
Uppsss mala pomylka w pseudonimie , wiec napisze kom. jeszcze raz... Wlasnie jakos w wakacje mielismy isc do perfumerii, bo chcial abym mu pomogla w wyborze, ale jakos nie dotarlismy tam w koncu. Dlatego myslalam ze perfuma to bylby dobry pomysl na prezent dla niego.

U nas prezent -perfumy zawsze się sprawdzają. Ja bym co prawda wybrała mu jakiś inny zapach ale on najbardziej kocha Chanel Egoiste więc jak jest ku temu okazja, kupuje mu ten zapach.

no to kup cos z kalasyki moze L'homme YSL Chanel Egoiste mnie sie bardzo podoba Armani Code , a ze swieżych zapachów np. Versace Man eu Fraiche poza tym wazne ile lat ma Twój facet, bo nie wyobrazam sobie np.20 latka chodzacego w bluzach w zapachu np. YSL :P

Gość Just me...
Ooo dziekuje za propozycje. A co sadzicie o Hugo Boss albo Pacco Rabonne- million?

Gość me me me
A myslalas o Disel- Just for brave ?

Gość Marian z Krakowa
Hugo Boss Boss, to w szarym opakowaniu, albo szara Lacoste, tez super :) Pacco Rabonne- million tez jest ladny a ile Twoj facet ma lat?

Gość vgjvkbnkb
Ja polecam wode Adidasa z serii Victory League - opakowanie czarno-srebrne zapach naprawde super ,sam uzywam :)

Gość Just me...
me me me- chyba chodzilo Ci o Diesel- Only for brave. Dzisiaj sprawdzalam i przyznam ze fajny zapach. A moj facet ma 19 lat.

Co do zapachu to ja przeważnie kupuje mojemu chłopakowi coś co mi się podoba, bo mamy podobne gusta. Zapachy Calvina Kleina są super szczególnie Euphoria, Truth czy Escape. ja zawsze zamawiam internetowo bo bardziej sie opłaca moja sprawdzona perfumeria to www.perfume4you.pl

Gość jjjjjjjjjolka
Mój facet juz teraz nie lubi takich prezentów i w tym roku z okzazji Dnia Chlopaka dostanie kurs nurkowania z wyjatkowyprezent.pl

Gość horters
Niech perfumy to kupi sobie samodzielnie, a coś robiącego wrażenie wygląda tak - https://prezentmarzen.com/lot-motoparalotnia/ Z mojej strony wszystko wymaga dopasowania pod oczekiwania, starajcie się spełniać marzenia innych...

Gość gość
Polecam perfumy że strony galeriazapachow.pl mają duży wybór, niską cenę a co najważniejsze wytrzymują cały dzień!

Jak szukasz męskich perfum na prezent to polecam Hugo Bossa Giorgio Armani Pierr Cardin itp. Wszystkie perfumy znajdziesz na stronie http://www.cozacena.pl/ Tu porównasz ceny i wybierzesz najlepsza cenę za dane perfumy szybki i sprawnie Polecam

Gość gość
Ja zawsze kupuję perfumy w dodatku odpowiedniki hihihi. Kupuję taką dużą butelkę (250ml na zapachowiec.pl) w plastiku i daje w prezencie :D

Gość 97548
Polecam Lacoste Style in Play z galeriazapachow.pl

Gość gość
Myślę, że perfumy to fajny prezent. Wiesz +/- jakie mu się podobają i wiesz jakie chciałabyś aby nosił. Dobre perfumy mają na zapachowiec.pl. Są one w dobrej cenie i jest duży wybór także na pewno znajdziesz coś właściwego :)

Gość karinka

Dolce & Gabbana The One for Men - przepiękny zapach 🙂 taki męski. Mi i mojemu facetowi bardzo się podoba. Ostatnio mu zamówiłam flakon na urodziny z perfumik.pl bo mieli najlepszą cenę na rynku 🙂