Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorzka_Prawda

Ukrainki,Rosjanki TAK Polki NIEEEEEEE!!!!

Polecane posty

Gość Gorzka_Prawda

Już dość mam patrzenia na Polskie kobiety. Są takie płytkie i zakłamane, uważają się za niewiadomo co a tak naprawdę nic sobą nie reprezentują. Trzeba jechać na wschód by znaleźć porządną, kochająca i uczciwą kobietę. A niech Polki nadal bujają się ze swoimi łysolami a potem płaczą ,że mąż je bije nie pracuje i popija cały dzień browar z innymi łysolami pod blokiem. Szczerze mówiąc to mi ich nie żal.

Gość syvitasss
taaa jedz , zobaczysz ze dla nich sie tylko kasa liczy , wszytsko zroba dl akasy- znam taka jedna ukrainke

Gość Gorzka_Prawda
Mam małego penisa i dlatego liczę, że jakaś panna ze wschodu mnie zechce, bo inaczej czeka mnie walenie konia do końca życia :(

Ja słyszałem, że Rosjanki i Ukrainki mają większy poziom szmaciarstwa we krwi niż Polki. Ja na twoim miejscu ze Słowianek polowałbym na Czeszki, podobno ładniejsze od Polek i mniej puszczalskie.

Gość rghjgfdssghgfdfghf
Czeszki ładniejsze? :D Chyba w Czechach nie byłeś. Każdy czech którego znam mówi że jakby miał wybierać to wolałby polkę bo czeszki nie dbają o siebie tak jak polki i nie potrafią się ubrać. Do tego w czechach jest wysoki odsetek rozwodów i zdrad,to kraj ateistów.Mają baaardzo dziwną mentalnośc.Bliżej im do niemców niż do słowian.Jeśli już to słowaczki są porównywalne do polek.

Gość rghjgfdssghgfdfghf
No i to też czechów przyciąga,że u nas czy na Słowacji jednak wiara jeszcze coś znaczy (nie mówię tu o moherach). W każdym kraju znajdą się zakały i normalne osoby.Ale nie radziłbym Ci brać kobiety ze wschodu. W tym roku na wakacjach tam gdzie byłem było pełno ruskich,praktycznie 80% turystów. No i nie powiedziałbym że rosjanki są takie skromne jak to sobie wyobrażasz.

W sumie mi się podobają Hiszpanki i Włoszki, cichym marzeniem jest poślubienie jednej i zamieszkanie tam.

Gość Miło mi to słyszeć bo
po częsci jestem Ukrainką ;)

Ukraińcy to dla mnie banda neandertalczyków zza Buga. Połowa nawet po ukraińsku nie potrafi się wysłowić. A za prezydenta wybrali "Rusaka".

Gość ALDONKAAAA
GRATULACJE WYBORU;POGADAMY ZA 5LAT ;JAK TA TWOJA ROSJANKA CZY UKRAINKA ZAGOSCI W TWOIM DOMU I CIE OGOLOCI DO MAJTOCHOW; I ZOSTWI; WSZYSTKIE RUSKIE CO SIE OGLASZAJA WBIURACH MATRYMONILANYCH TO KARIEROWICZKI I ULICZNIC;E JAK NIE WIESZ TO SIE DOWIESZ TYLKO OZEN SIE SZYBKO Z JAKAS RUSKA TO CI POKAZE CO ZNACZY RUSKA BABA.-p plytki ty jestes bo wierzysz ruskim kurewka, HEEE BURAK JESTES AZ MI CIEBIE SZKODA

Gość Gorzka_Prawda84
czy tylko ja tak myśle?

Lubie Ukrainki, Białorusinki, Litwinki. Chuja prawda co piszą u góry. Są dużo wierniejsze niż Polki i cżęsto ładniejsze. O Rosjankach to nie wiem, nie wypowiadam się.

Gość Kochający Ukrainkę
Wypadało by tu sprostować kilka spraw, bo jak widzę to nie wiele osób opuściło kiedykolwiek granice kraju i się wypowiada na podstawie opinii kolegów. 1.Ukraina to Polska a raczej część Polski zabrana nam podczas rozbiorów, tak samo jak w polkach tak i w Ukrainkach płynie Słowiańska krew. Więc wrodzona uroda jest porównywalna zmienia się dopiero później bo polki i Ukrainki inaczej o siebie dbają, w czym podkreślę dbają bo Ukrainek nie stać na markowe ubrania czy kosmetyki, a polki używają ton maseczek meikapów itd. 2.Na Ukrainie nie ma feminizmu, tam kobiety również studiują i większość z nich ma wykształcenie wyższe, ALE tam nie ma niezależnych bizneswoman, tam kobiety dalej uważają że powinny zajmować się domem dziećmi itd. Ukrainka w Polsce może być nawet i panią prawnik ale to nie zmieni faktu że rodzina będzie dla niej priorytetem czego niestety nie mogę powiedzieć o polkach które mają żal że mąż im ni pomaga gotować, sprzątać czy zajmować się pracami domowymi. 3.Różnica między Polką i Ukrainką jest też taka że Ukrainki są przywiązane do tradycji, to trzeba im przyznać że tradycja i wartości mają dla nich większe znaczenie niż ulotne przyjemności. Tam widok 21 letniej dziewicy nikogo nie dziwi i bynajmniej nie z powodu wiary bo prawosławie nie zabrania im seksu przed ślubem, a z powodu że trzymają ten dar dla męża. Co w Polsce wiadomo jak wygląda 12-18 lat i już dziewczyna pozbywa się „ciężaru. (PS. Powiem z doświadczenia Polka uczy się na dobrą kochankę, Ukrainka ma to już we krwi) 4.Kolejny mit „Ukrainki lecą na kase ja bym to nazwał tłumaczeniem biedaka. Prawda jest taka że Ukrainki u siebie nie są doceniane, to kraj bardzo szowinistyczny i tam kobiety nie mają takiego szacunku, Moja żona (Ukrainka) była w szoku że facet może jej otwierać drzwi, traktować ją jak by była wyjątkowa, było widać w jej oczach łzy jak powiedziałem skarbie a nie po imieniu dla tego szukają szczęścia za granicą a nie u siebie. A jak w ogóle zadbasz o jej potrzeby łóżku to jesteś najwspanialszym facetem na świecie. No drodzy panowie ponoć jesteśmy Gentelmanami. Krótko mówiąc w Polsce jesteś tylko Cycem z kiepskich, tam jesteś Johnym Deppem. 5.Ukrainki pełnią seks usługi? Nie mniej niż polki. Uwierzcie tam takich kobiet jest mało, ale różnica jest taka że w Polsce kobiety się z tym kryją i zachowują się jak by nic złego nie zrobiły, na zachodzie kobiety są bardziej otwarte i bezpośrednie. Dla przykładu: UA Chcę dostać jak prezent taką i taką koszulkę PL A wiesz Magda dostała taką fajną koszulkę, jest bardzo ładna z takimi krótkimi ramiączkami po 30 min nie wiesz czy chce żebyś jej taką kupił czy po prostu chciała ci powiedzieć co kupiła jej koleżanka.

Gość gość
L itwinki to nie sa slowianki, Litwini to rasa bałtycka pochodząca prawdopodobnie z Uralu

Gość gość
Uwielbiam jak jakiś głąb kapusciany dzieli ludzi na narodowości , ja pracowałam z rosjankami i ukrainkami i to takie same kobiety jak polki , ani lepsze ani gorsze

Gość gość
gość dziś Uwielbiam jak jakiś głąb kapusciany dzieli ludzi na narodowości , ja pracowałam z rosjankami i ukrainkami Gdzie?