Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

osiołek_34

Escapelle

Polecane posty

30 października kochałam się z chłopakiem i pękła nam gumka, ok. godz. 19 po szybkiej wizycie u lekarza zażyłam escapelle. Za 2 dni wystąpiło u mnie krwawienie, czyli jeden ze skutków ubocznych, trwał 3-4 dni. Okres miałam dostać w sobotę, a tu nic, dzisiaj poniedziałek i zaczynam trochę panikować. Dodam, że w dniu wpadki wypadały mi dni prawdopodobnie niepłodne. Jak na razie to boli mnie bardziej czasami mniej brzuch, no i dzisiaj lekko zaczęły pobolewać piersi. To moja druga wpadka, za pierwszym razem okres spóźnił mi się o 2 dni i fakt faktem mój organizm gorzej znosił escapelle, a teraz oprócz krwawienia nic. Zaczynam się trochę denerwować? o ile może spóźnić się okres???Pomóżcie

Gość kjatek
mnie się spóźnił prawie miesiąc, pojawił się dokładnie 28 dni krwawieniu escapellowym - spokojnie :)

Gość duniiiiiia
witam. dzisiaj zazylam escapelle . wypadek z chłopakiem mielismy w sobote ok godziny 21.00 . a zazylam jądziś około godizny 11.00 nie minelo jeszcze 72 h wiec tabletka powinna pomoc chyba ? jak się da sprawdzić czy tabletka pomogła i nie jestem w ciązy ?

Gość Oliwia0000000000
Na ulotce było napisane że okres może się spóźnić nawet tydzień.