Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 13-latki

corka miała stosunek z chłopakiem

Polecane posty

Gość POWIEDZ MEZOWI
POWIEDZ, NIECH IM DA. PONIOLAS PORAZKE, BO NIE DBASZ O DYCYPLINE

Gość złamała zasady
zatem ograniczasz zaufanie i wprowadzasz restrykcje i wzmożoną kontrole

Gość mama 13-latki
zresztą mniejsza z lekarzem. Fakt pozostaje faktem ,że gdzieś popełnniłam bład w wychowaniu i ,że teraz muszę go naprawic . Nie wiem jeszcze jak ,przerosło mnie to ,ale musze się wziąć w garść, bo corka mi się zmarnuje. Dziekuję wam wszystkim za wsparcie ,za to ,że nie osądzaliście mnie .

Gość dddffffh11
taka z ciebie matka 13-latki jak ze mnie arcybiskup. trochę przegiąłeś z to porozciąganą błoną- to nie gumka recepturka. poza tym dzieciak się spotyka przez rok z 15latkiem, a później się niby dziwisz, że seks uprawia- to przecież śmieszne. załóż jeszcz temat o tym jak twoja 11letnia córka uprawia seks ze swoim 20 letnim chłopakiem

Gość mama 13-latki
Przykro ,że mi nie wierzysz .Ale coz masz takie prawo . Druga cora ma dopiero 8 lat .Więc wszystko jeszcze przede mną.

Gość POWIEDZ MEZOWI
ALE TY JETEŚ GŁUPIM IMBECYLEM. KORO NIE UMIALAXS WYCHOWAC BACHORA, TO NIECH MAZ SIE TYM TERAZ ZAJMIE. TY JUZ PONIOSLAS SROMOTNĄ KLĘSKĘ.

Gość isabeła lacka
no spierdoliłaś sprawę,nie nauczyłaś jej szacunku do własnego ciała to zresztą też wina twojego męża ,ja proponuje szczerą rozmowę i może niech zacznie się czymś interesować,może sporty jakieś albo muzyka

A ja mysle ze to wogole nie jest Twoja wina, to nie jest XIX wiek, kiedy matki umialy upilnowac córki. Teraz tak wszystko sie rozwineło ze rodzice nie maja na to najmniejszego wplywu.

Gość POWIEDZ MEZOWI
TAKASOBIE TOLERANCJA, SPIERDALAJ ZE SWOJA ORTOGRAFIA. JAK OSOBA, KTORA NJIE POTRAFI OPANOWAC NAJPROSTSZYCH REGUL, MOZE UDZIELAC KOMUS RADY?

Gość mama 13-latki
męzowi nie powiem ,bo wiem co zrobi . Najpierw powie ,ze to moja wina ,a potem corke wyrzuci z domu.

poza tym dzieciak się spotyka przez rok z 15latkiem, a później się niby dziwisz, że seks uprawia- to przecież śmieszne. sorry, z twojej wypowiedzi wynika, że wszystkie 15-latki uprawiają sex jakby to było normalne, a tak chyba nie jest. A poza tym 13 i 15 lat to faktycznie wielka różnica...proszę cię🖐️

Gość POWIEDZ MEZOWI
LITERÓWKA- RZEZ KLAWIATURĘ, TO NIE BŁĄD ORTOGRAFICZNY. jAK KTOŚ ROBI TAKIE BŁĘDY JAK TY, TO MUSI BYĆ WYJĄTKOWO TĘPY. Z CO TĘPY BĘDZIE KOMUŚ DORADZAĆ...

Gość mama 13-latki
znają sie od roku ,a spotykali w wakacje ,bo on mieszka i uczy sie w innym mieście.,

Gość POWIEDZ MEZOWI
TO NIECH WYRZUCI, SZMATA ZASŁUŻYŁA.

Gość złamała zasady
eee tam wyrzuci. Dobitnie powie to czego ty sie boisz powiedzieć, bo ciamciaramcia z ciebie. Chcesz sie tłumaczyć przed sądem rodzinnym ? W takiej sytuacji postawiła cie córka !

Gość mama 13-latki
A teraz maja dokladnie ona 13,5 ,a on 14,5 . Więc to chyba niewielka róznica?

nie, to nie jest różnica - 13latka i 15latek są na tym samym poziomie emocjonalnym, nie słyszałaś, że faceci w stosunku do kobiet dojrzewają o 2 lata wolniej? więc różnica ta się wyrównuje. Nie węszcie sensacji, tam gdzie jej nie ma. Jaby on miał nawet te 17 lat to wtedy rozumiem wzburzenie...

Gość mama 13-latki
może byc z błedami ,dziekuję ci . Widzisz ,że nie zwracam uwagi na tamtego tego kogoś.

Gość edertfrtr
A dlaczego nie możesz powiedzieć męzowi? tak na serio ja zabije czy to w przernośni napisałaś?? bo jesli to prawda że masz tak powywczego męża i może jej krzywde zrobic to współczuje dziewczynie że zyje w patologi i ucieka do ramion innych chłopakow bo boi się ojca, czy wy jestescie jakas noramlną rodzina spokojna co rozmawia się duzo czy rekoczynami wszystko się rozwiązuje?? Bo sama opisalas ze sytuacja z twoim mezem a jej ojcem jest niefajna , zszokowało mnie to

Gość do pani 23 letniej
sama gówniara jestes a dajesz jej rady

Gość POWIEDZ MEZOWI
TakaSobieTolerancja, Ty sama patologiczna jesteś. I głupie rady dajesz. Ojciec powinien się dowiedzieć. Bo jak matka nie potrafi wychować dziecka, to może on sobie lepiej poradzi. Faktycznie, normalne rzecz, że 13 letnia gówniara w tym wieku się pieprzy.

Skąd Ty wiesz ze ja patologiczna jestem? Nie masz najmneijszego pojecia. Własnie mam poszanowanie ze strony ludzi i nie narzekam na brak pieniedzy, zajmuje sie dzieckiem i domem a mąż pracuje.