Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwia0000000000

STOSUNEK BEZ ZABEZPIECZENIA!! Pomocy

Polecane posty

Gość Oliwia0000000000

Witam. Może od razu uprzedzę że to nie był całkowity stosunek. Ponieważ mam wielki problem zwracam się z nim na forum.. Mianowicie próbowaliśmy z chłopakiem sprawdzić czy pierwszy raz boli tak jak to wszędzie opisują. Nie doszło do przebicia błony ponieważ penis wszedł tylko na głębokość ok 4 cm. Nie doszło do wytrysku. To był dzień przed moją owulacją (czyli dzień płodny) więc prawdopodobnie do niczego nie doszło, ale chciałabym żeby może ktoś doświadczony z was mi odpowiedział czy była możliwość zapłodnienia. Z góry dziękuje.

Gość teczowa1718
mozliwisc jest czemu nie zrobisz testU>>>??????

Gość Oliwia0000000000
Bo trzeba odczekać tydzień.. przynajmniej tydzień.

Gość teczowa1718
no muisz poczekac niestety nikt tu nie jest lekarzem ginekologiem i nie powe ci czy zaszlas czy nie:p

Gość Oliwia0000000000
Pisze tylko z nadzieją że ktoś miał taki "nieprzyjemny" przypadek. :) i wie co w takiej sytuacji zrobić. Poczekam ten tydzień.

Gość Oliwia0000000000
Czy ktoś jeszcze może pomóc ??

Gość teczowa1718
ale jedna mogla zajsc w ciąze a druga nie kazdy organiz jest inny niema co rozgeaniczac skro uprawias sex w owulacjie to ciąza jest mozliwa jak najbardziej ale tego czy jstes czy nie nikt ci nie powie a ile ty masz lat?

Gość teczowa1718
nie rozumiesz co sie do ciebie pisze???

Gość Oliwia0000000000
tego nawet seksem nie można nazwiać. to trwało niecałe 5 sekund. jak nie mniej. 18 i pół.

Gość awionetkaaaa
to w ciąże nie zaszlas napewno!!!!! ale proponuje dla pewnosci zrobic test tak to jest jak sie uprawia sex a niema sie o tym zielonego pojecia!a potem sa pytania na cafe jestem w ciązy co mam teraz zrobi:/

Gość Oliwia0000000000
Test zrobie 27.11. dziś zeszłam 5 przychodni z ginekologami ale żaden nie miał wolnego terminu żeby przepisać tabletke "po" .. Ale dzięki.

nawet jeśli bedziesz w ciązy to proponuje zabić dziecko po urodzeniu, nie wiem jak Ci bedzie za duzo płakać, albo jak zbije Ci ulubiony wazon. a nie teraz kiedy jeszcze Ci nic nie zrobilo. jesli najlatwiejszym krokiem dla Ciebie jest wzięcie tabletki "po" to uwazam ze byla to nie przemyslana decyzja. i ze jestes nieodpowiedzialna.

jeśli nawet jestes w ciąży to proponuje zabić Ci Twoje dziecko jak je urodzisz. wtedy możesz mieć argument, że za dużo Ci płacze czy że zbiło Twój ulubiony wazon, a nie teraz kiedy nic nie zdążyło zrobić. Jesli dla Ciebie najłatwiejszym rozwiązaniem jest wzięcie tabletek "po" to uważam ze decyzja była nieprzemyślana, a Ty jesteś nieodpowiedzialna.

Jeśli chcesz mieć pewność, że nie zaszłaś w ciążę idź do lekarza zapytaj o swoje możliwości jeśli nie masz oporów moralnych możesz poprosić o tabletkę " po stosunku". Bardzo wątpliwe żebyś zaszła w ciążę, musiałabyś mieć wyjątkowego pecha. Na przyszłość jednak pamiętaj czego uczyli na biologi nie musi dojść do wytrysku żeby doszło do zapłodnienia. Przypominasz sobie tę lekcję?

Gość asadasfagdgdgg
1. bardzo ciężko jest stwierdzić czy owulacja nastąpiła a już napewno nie da się tego przewidzieć przed faktem. 2. 5-4 dni przed owulacją to czas płodny, plemnik w tym czasie może sobie spokojnie poczekać te 5 dni na jajeczko. Więc jeśli facetowi uszła choć kropelka, choć jeden plemnik to szansa na ciążę jak najbardziej jest. Taka sama jak podczas pełnego stosunku.

Gość asadasfagdgdgg
i mózg sobie usuń a nie niewinne dziecko które niby powstało z waszej wielkiej po grób miłości.

Gość Adgjm
Zlal Ci sie? Nie? To w ciazy nie jestes. Pare sekund seks uprawiac? Nie wlozyl do konca? Dla mnie to nie jest seks tylko gowniarskie zachowanie