Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diana2333

seks bez miłości ??

Polecane posty

Gość Diana2333

witam, mam pewien problem i chciałabym,żeby ktoś pomógł mi jak znaleźć wyjście z tej patowej sytuacji. Otóż... Od około roku spotykam sie z pewnym chłopakiem (od pół roku jesteśmy parą). Do tej pory wszystko układało się idealnie, byliśmy ze sobą bardzo szczęśliwi. Sęk w tym, że nie potrafię go pokochać, mimo że wiem,iż on kocha mnie nad życie. Problem zaczął się niedawno...chodzi o sex. Aha...zapomniałam dodać że mamy po 23 lata i oboje nigdy tego nie robiliśmy. I tu pojawia się pytanie...co dalej? Z jednej strony on jest dla mnie bardzo ważny, zależy mi na nim i nie umien bez niego żyć. Wiem też, że jest wyjątkowym człowiekiem, z którym na pewno byłabym szczęśliwa w przyszłości. Ale z drugiej strony sex bez uczuć byłby dla mnie pogwałceniem wszelkich zasad moralnych, które sobie ustanowiłam,a dodatkowo nie wiem jak zniosłabym to wszystko psychicznie i fizycznie. Boję się, że jeśli ulegnę stracę szacunek do samej siebie, wpadnę w depresję albo będę żałować swojej decyzji. Choć może być też wręcz przeciwnie i może mi się to spodobać...nie wiem. Pytanie brzmi: czy lepiej ulec, licząc na to,że związek z rozsądku będzie dobrym rozwiązaniem i że nie spotkam już tej tzw.prawdziwej miłości? Czy lepiej rozstać się (przyjaźń nie wchodzi w grę) i liczyć na to,że kiedyś tam w przyszłości spotkam kogoś, kogo obdarzę uczuciem? Pomocy

Gość kilogram kiełbasy z ruską wódą
od masturbacji we łbach wam sie poyebało. Amen,pocałuj Jarka w dupsko.

Gość POWIEDZ MEZOWI
BO SEKS NIE MA NA CELU WYRAZENIA MILOSCI, TYLKO UZYSKANIA ZASPOKOJENIA SEKSUALNEGO. SEKS OPIERA SIE NA EGOIZMIE, A NIE MLOSCI!!!!!!

Gość powiedz mezowi bredzisz
:o zaspakajac to mozesz sie u dziwki

Gość mllll
Te wszystkie zasady moralne to narzucone nam przez spoleczenstwo bzdury. Efekt prania mozgu od najmlodszych lat...nie mowie ze czlowiek ma sie sypac z kim popadnie, ale jesli jest jakas wiez, pozadanie fizyczne, nawet bez milosci to po co sobie odmawiac? Jak troche sie wprawicie w seksie to sama zobaczysz ze byla to dobra decyzja.

Gość POWIEDZ MEZOWI
NIE, MAM RACJE. BO SEKS ROZNI SIE OD KOCHANIA SIE.

jesli ktos nadal jest na poziomie zwierzatka, to tak:o

Gość POWIEDZ MEZOWI
"Kochać się" a "uprawiać seks" to jest różnica. Gratuluję inteligencji.

i co niby wynika z tego rozroznienia inteligencie od 7 bolesci:o?

Gość POWIEDZ MEZOWI
nie skomentuję Twojej głupoty.

widac brak argumentow

Gość POWIEDZ MEZOWI
Najpierw Ty podaj jakiś logiczny. Bo jak na razie nie widać, żebyś cokolwiek sensownego napisał/.