Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diana2333

seks bez miłości ?

Polecane posty

Gość Diana2333

witam, mam pewien problem i chciałabym,żeby ktoś pomógł mi jak znaleźć wyjście z tej patowej sytuacji. Otóż... Od około roku spotykam sie z pewnym chłopakiem (od pół roku jesteśmy parą). Do tej pory wszystko układało się idealnie, byliśmy ze sobą bardzo szczęśliwi. Sęk w tym, że nie potrafię go pokochać, mimo że wiem,iż on kocha mnie nad życie. Problem zaczął się niedawno...chodzi o sex. Aha...zapomniałam dodać że mamy po 23 lata i oboje nigdy tego nie robiliśmy. I tu pojawia się pytanie...co dalej? Z jednej strony on jest dla mnie bardzo ważny, zależy mi na nim i nie umien bez niego żyć. Wiem też, że jest wyjątkowym człowiekiem, z którym na pewno byłabym szczęśliwa w przyszłości. Ale z drugiej strony sex bez uczuć byłby dla mnie pogwałceniem wszelkich zasad moralnych, które sobie ustanowiłam,a dodatkowo nie wiem jak zniosłabym to wszystko psychicznie i fizycznie. Boję się, że jeśli ulegnę stracę szacunek do samej siebie, wpadnę w depresję albo będę żałować swojej decyzji. Choć może być też wręcz przeciwnie i może mi się to spodobać...nie wiem. Pytanie brzmi: czy lepiej ulec, licząc na to,że związek z rozsądku będzie dobrym rozwiązaniem i że nie spotkam już tej tzw.prawdziwej miłości? Czy lepiej rozstać się (przyjaźń nie wchodzi w grę) i liczyć na to,że kiedyś tam w przyszłości spotkam kogoś, kogo obdarzę uczuciem? Pomocy

Gość poryty łeb
przeczytaj to jeszcze raz i zastanów się, czy: 1/ wiesz czego pragniesz 2/ zdajesz sobie sprawę, że traktujesz go przedmiotowo 3/ nie wydaje ci się, że jesteś NIEDOJRZAŁA

Gość popieram j/w
+

Gość kilogram kiełbasy z ruską wódą
jaką wy parą jesteście, grupia trąbo, chyba para wodną, idź się moherze pomodlić, bo az w dzyndzlu strzyka, od tych twoich żałosnych wypocin....

Seks bez milosci pogwalceniem zasad? A kto powiedzial, ze milosc zawsze musi isc w parze z seksem, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie potrzeba milosci i potrzeba bliskosci fizycznej wystepuja oddzielnie. Super - jesli mozna je polaczyc ... i "uzyskiwac" z jedna osoba, ale jesli sie nie da ... to nic wielkiego sie nie stanie. Rozumiem, ze pozwolisz sie dotknac tylko osobie, w towarzystwie ktorej czujesz sie swobodnie, ale przeciez nie musi to byc od razu Twoj przyszly maz. Wiecej dystansu do zycia i swobody w zyciu, traktuj je jako przygode a nie ... jak 10 przykazan ;)

Gość popieram j/w
kilogram tolerancji - jak dla ciebie k.urwienie sie jest norma, to nie znaczy, ze takie podejscie musi miec kazda inna osoba a inaczej jest glupia, zal. pl