Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia86665

krwawienie z odstawienie - pytanie!

Polecane posty

Gość kasia86665

witam, mam pytanie odnosnie tabletek. Przez 2 lata stosowalam plastry, lecz 2 miesiace temu zmienilam je na qlaire. Przez cale 1 opakowanie plamilam, a nawet krwawiłam poczas 2 opakowania również. Krwawienie skończyło mi się wczoraj, a dziś powinnam dostać krwawienie z odstawienia! krwawilam caly miesiac, a jak krwawienie ma wystąpić to akurat dziś go nie ma! czy wszystko w porzadku? skonczylo sie wczoraj i było dość mocne. krwawienie jeszcze wystapi? czy krwawienie z odstawienia wystapilo wczesniej...?

Gość ??????????????????????d
??

Gość !!!!!!!!!!!???????????????????
a co my lekarze??????????????????///

No cóż, z tego co mi mówiła lekarka, to Qlaira u większości kobiet okazała się po prostu niewypałem. Plamienia i nieregularne krwawienia to bardzo częste skutki uboczne tych tabletek. Przykro mi, ale będziesz musiała zmienić pigułki. Ja miałam to samo z Qlairą.

Acha i nie panikuj, ja wtedy kiedy powinnam mieć krwawienie przy tych tabsach, przeważnie go nie miałam, robiłam testy ciążowe, ale niepotrzebnie. Zrobiłam też wyniki badań krwi, bo myślałam, że może coś mi namieszały w organizmie, ale było wszystko ok, jajniki i reszta też, tylko endometrium bardzo cienkie. Nie ma sensu się męczyć tak.

ja zawsze tak miałam,niezależnie od tabletek,że jak zaczynałam brać to przez pierwsze 1-2 opakowania miałam cały czas plamienia....potem przechodziło...