Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggtgg4333333

niedługo mam zabieg a nikomu sie nie cche jechac ze mna do szpitala;/

Polecane posty

Gość ggtgg4333333

rodzice bo beda w pracy siostra jedna stwierdziła ze jej sie nie chce meza/chłopaka nie mam;/ jest mi strasznie przykro ze wszyscy maja to gdzies;/ jestem samodzielna ale czasem chcialabym miec wsparcie w takich chwilach bede miała zabieg okulistyczny ;( mozliwe ze wyjde tego samego dnia albo nastepnego

Gość Aniulaaaaaaa
nie martw się kiedyś będziesz miała chłopaka męża i będziecie razem robisz większość rzeczy póki co pamiętaj - co nas nie zabije to nas wzmocni!!pozdrawiam

Gość ggtgg4333333
niby wiem ale mi chodzi o to ze teraz przydałby sie ktos kto chociaz posiedzialby ze mna w szpitalu;( mozliwe ze wyjde tego samego dnia i bede musiała kombinowac z powrotem a jak cos sie nie uda? a jak jakies koplikacje beda?? a moga byc dostc ciezkie;/ mam 24 lata

Gość ksajdnjaASD
Słuchaj, nie powinno ci być przykro, ale powinnaś zdać sobie sprawę, że w pewnych sprawach liczysz na siebie, że tak na prawdę, mimo towarzystwa, przyjaciół i rodziny, człowiek jest tak na prawdę sam. I nie mówię tu o egoiźmie, ale o zdawaniu sobie sprawy z tego, że nie każdy ma możliwości, czas, ochotę towarzyszenia tobie i trzeba się z tym niejako pogodzić. Ja miałam operację, nie tylko zabieg i byłam zupełnie sama... z tym że... ja to co napisałam powyżej zjarzyłam i przeżyłam. I... znajomi są nadal znajomymi, rodzina rodziną, a tylko ja zdałam sobie sprawę, że tak na prawdę muszę polegać w 100% tylko na sobie, mimo życzliwości wielu ludzi :) Nic strasznego.

Gość ggtgg4333333
ja juz miałam powazna operacje i byłam sama w szpitalu ale wtedy chcoaz ktos odwiedził przywiózł zawiózł bo daleko od domu a teraz pojade sama pociagiem i sama bede wracac;( a nie wiem jak bde sie czuła, jak bede widziała ito :o

Gość ggtgg4333333
w takiej chwili załuje ze nie mam faceta :o napewno byłby przy mnie, pojechalby itp;(

Gość Aniulaaaaaaa
wiesz co ja mam chłopaka od wielu lat i nie zawsze miał czas albo ochotę ze mną pojechać jak miałam zdjęcie szwów na przykład po operacji...albo pierwszy raz zęba jechałam wyrwać i się strasznie bałam itepe i mi było na pewno bardziej przykro że nie mogę na niego liczyć jak ja czuwałam przy nim całą noc kiedy gorączkował pirwszy dzień w domu po zabiego po czym pojechałam na uczelnie wykończona ... mając chłopaka doświadczam takiej niesprawiedliwości więc bądz twarda i nie martw się my obcy ludzie Cię pocieszamy :)

Gość ggtgg4333333
ja to w sumie wszystko robie sama bo co mam za wyjscie jestem dorosła itp ale teraz jakos mi dziwnie przykro

Gość ggtgg4333333
tez kiedys miałam usuwana 8-semke i wtedy byłam jeszcze ze swoim bylym facetem i on był i czekał i dzieki temu czulam ze mam na kogo liczyc jakby cos...a teraz? :o

Gość Aniulaaaaaaa
jak każdemu ..nawet mi przykro czasami z różnych powodów teraz np chciałabym się spotkać z chłopakiem który mieszka blisko ale jest zmęczony i nie chciałam być nachalna i napisałam żeby odpoczywał no i teraz myślę że woli siedzieć sam niż ze mną ... a na poważnie to jestem wk...na !! ale nie będę się prosić choć szykowałam się chyba godzinę w nadziei że się spotkamy!!!

Gość ggtgg4333333
no nic trudno pojade sama...

Gość ggtgg4333333
;(

Gość wspólczuje ci i jetem oburzona
że rodzina nie będzie z tobą.Po zabiegu oka trzeba unikac wstrząsów, więc pociąg to niezbyt dobry pomysł.

Gość ggtgg4333333
a co mam zrobic?? oni beda w pracy siostrze sie nie che bo za daleko( mam 20 lat) no i jade sama

Gość ggtgg4333333
i nie bede mialą jak wrocic wiec tylko pociag bo to okolo 100 km od mojego domu

co to znaczy w pracy? przecież są urlopy,co to za rodzina?

Gość ggtgg4333333
no akurat ojciec jest za granica a matka niedawno zaczela nowa prace wiec nie chce brac urlopów

a z taką siostrą to bym zerwała kontakty

Gość ggtgg4333333
ona niby twierdzi ze musi isc do szkoly tego dnia i koniec ale ona tak masakrycznie opuszcza studia ze szok teraz nie chodziła 2 tygodnie bo jej sie nie chcialo ale wymyslila ze tego dnia idzie bo musi :o gowno prawda jakby tyle nie opuszczala z lenistwa to mogłaby poswiecic ten jeden dzien ja pojechałabym z nia;( mowie to z cała pewnoscia chocby ne wiem co...

Gość kubek w kwiatki
a w nosie z taką rodziną,nie wyobrażam sobie żebym mogla sie w takiej sytuacji wypiąć na rodzinę ,albo przyjaciół

Gość ggtgg4333333
w sumie ja nie umieram to jest tylko zabieg ale mozna np.oslepnac w najgorszym razie w najlepszym wszystko bedzie ok troche mi dziwnie

Gość ggtgg4333333
ale mysle ze bedzie ok