Agusssia2008 0 Napisano Listopad 22, 2010 Otóż mam 20lat i problemy z zajściem w ciąże przyczyny: za wysoka prolaktyna (hiperprolaktynemia) torbiele (endometrioza) i brak owulacji od 3lat współżyję z moim facetem bez zabezpieczenia znaczy się był stosunek przerywany ale ciąży brak na szczęście:) ale byłam u gina i zaczoł mi wymieniać moje "dolegliwości" no i na koniec padło pytanie czy chcę sie starać teraz o dziecko a ja na to że nie. No i tu moje pytanie czy dobrze zrobiłam czy zwlekając z tą decyzją parę lat nie pogorszę swojego stanu i szanse na dziecko bardzo zmaleją prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no radziłabym Napisano Listopad 22, 2010 na twoim miejscu zacząc si e leczyc!!!!!!bo potem mozesz miec mega problemy z zajsciem w ciąze!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Listopad 22, 2010 no właśnie to jest najgorsze że każdy mi to mówi ale gin powiedziała że niema co się śpieszyć no i ja już sama nie wiem czy zacząć leczenie już teraz czy poczekać parę lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mozesz sie leczyc Napisano Listopad 22, 2010 Agusssia2008 ale i równiez zabezpieczac jakby co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach