Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaannnnnnanananna

2 ROCZNICA PREZENT...

Polecane posty

Gość jaaannnnnnanananna

w czw mamy 2 rocznice, on chce mi dac jakis upominek, pracuje, ja jestem bez grosza, ucze sie jeszcze.. chce cos wymyslic, ale kasy nie bede miala, on nie miałby mi za złe, ale chciałabym cos zrobic co niewiele by kosztowalo a byloby jakas pamiątka czy cos.. kolacja itd odpada, bo zamierzamy dopiero wieczor isc do domu do niego i zostane u niego.. jego tata wyjezdza, bedzie tylko mama, będzie luz , pytal juz mame czy sie zgadza, jest okey, po raz pierwszy bede u niego spac od 2lat.. on u mnie zostawal , ja mialam opory... co przygotowac, bo się głowie a czwartek tuz tuz ps. jestesmy dorosli

Gość jaaannnnnnanananna
prosze pomóźcie :P:))))

Gość kskkskskss
striptiz

Gość ja milam 2 rocznice w
pazdzerniku ja zrobilam dobra romantyczna kolacje a pd męza dostalam piekne bukiet kwiatów i złoty pierscionek

Gość ja milam 2 rocznice w
jednym slowem jestescie malzenstwm anie mieszkacie razem???? chore jakies

Gość fsergvsgsrgs
A kto mówi, że to rocznica ślubu? Ja nic takiego nie wyczytałam :classic_cool: Autorko, może jakieś dobre ciasto w kształcie serca? Może ramka z Waszym zdjęciem? Albo album z Waszymi zdjęciami?

przygotuj pyszne ciasto i będzie wszystko okej :) grunt, żebyś włożyła w to serce. ja rocznice zwykle organizuję 'wyjazdowo', obecnie myślę o primaveraspa w jastrzębiej górze, ale rozumiem, że w tym przypadku to nie wchodzi w grę. na przyszłość jednak polecam - pełny relaks i nicnierobienie jest tym, co tygryski lubią najbardziej ;)