Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pissmen27

PISSING_SEX

Polecane posty

Chce sie zapytać czy któraś z was próbowała juz cos takiego albo chciała by ? Pytanie dla Kobiet a jak cos to zapraszam na priv email : pissing185@onet.eu

To znaczy planujesz cos takiego zrobić?? No ale trzeba mieć odpowiedniego partnera ze obie strony to akceptują:-):-)

jak sobie wyobrażacie osikac faceta? Tylko nie piszcie ze go wtedy poniżacie bo to wlasnie o to chodzi :-):-)

Gość ssssssssssssssssssssss
sra

Gość ale najwspanialsze jest to
to moze jeszcze rzygajcie na siebie na przemian z obsraniem ?:O

Gość hrabia de sade
120 dni sodomy i tak nie pobijecie, jak jesteście napaleni to polecam przeczytać:p

No więc tak wyobraź sobie....:-D Przyjechalismy z imprezy troszke wypiliśmy oba jak tylko wchodzimy do pokoju zaczynamy sie całować ja Cie powoli rozbieram a Ty mnie, stoimy juz całkiem nago rozebrani bez przerwy sie całując. Ja kucam a Ty stoisz ssie Ci myszkę i pupe bawię sie oba Twoimi szparkami lewą ręką pieszczę Twoje uda a prawa ręką wkladam Ci paluszka w pupcie mamy taka fazę:-) ja tam pod Tobą zabawiam sie Twoja cipka a Ty mówisz nagle ze chce Ci sie siku to ja odpowiadam ze stoj sikaj tak jak stoisz ty masz taka fazę ze nie przejmuje Cie to i sikasz tak mocno a ja w tym czasie bawię sie ta Twoja myszka sikasz mi na Twarz i do ust aż sie wylewa, sikasz na moj język bawiąc sie Twoim strumieńie, to tylko czesc:-)

Tak szczerze to juz raz mi sie to zdarzyło i muszę przyznać ze to bardzo fajna rzecz nieziemski orgazm:-):-) można piwko wlać do myszki a potem z niej pić:-P

Wiele rzeczy jest, można wszystkiego sprobowac ale ja tez nie chce przesadzac poprostu piss jest super i nie widzę tu nic w tym złego tak jak pisała wcześniej SZALONA_NIEWYRZYTA

Gość tylko szczerze!
co jest podniecajacego w wydalaniu na kogos moczu , czyli ubocznego efektu przemiany materii ? pytam bo nie wiem ? czy w zwiazku z tym oddanie stolca tez jest podniecajace? w sumie to oprócz koloru i zapachu niczym sie nie rózni ..

Jest troszke bardziej niżej w tym temacie PISSING nie zboczenie lecz normalna rzecz zobacz dobrze niżej widzisz ???

Gość tylko szczerze!
tutaj chodzi o uczucie władzy a mozesz rozwinac?

Gość tylko szczerze!
a Ty nie chciałabys zeby facet Cie obsikał?

scat tez mnie nie pociąga dokładnie tak samo. Ale wyobraź sobie ze sikasz facetowi do ust on nie pije tego litrami nie mówię tego ze np sikasz komuś do ust to znaczy ze juz pije,chociaż odrobinke czemu nie:-D fajne uczucie jest widzac jak kobieta sika strumieńiem , myszkę sie liżę a czemu by nie jak kobieta tez sika nie widzę tu żadnego obrzydzenia

Nie faceci mnie nie podniecają!:-) lubię troszke perwersj experymentowac i myszki ale facet z facetem DZIĘKUJĘ. To moim zdaniem jest bez sensu

Gość tylko szczerze!
pissmen27 a powiedz skąd Ci sie "to wzięlo "( ze tak to beznadziejnie ujmę:P) ? filmy? kobieta Cie do tego namówiła? czy był to moze kolejny etap eksperymentowania ?

Albo wyobraź siebie w sukience a ja wchodzę pod nia:-) no rozumiem Cie Onaa mi tez tylko chodzi w jedną stronę

Tak raz z Kobieta tego spróbowałem a potem cały czas o tym myślałem żeby to powturzyc, i jak sie podniecam to tez tylko o tym mysle i wyobrażam wymyślam różne opcje:-) haha a i w internecie tez sporo filmikow widziałem. Pissing to z Angielskiego słowa:-)