xnieoobliczalnax 0 Napisano Listopad 22, 2010 Witam, postanowiłam napisać bo juz sama nie wiem... Czasem mam dość, wiele przeszlam w zyciu chodz w cale nie jestem taka dojrzala... Mam 18 lat... Jestem z chlopakiem 3,5 roku... od jakiegos dluzszego czasu nam sie nie ukladalo.... wkoncu zerwal ze mna... ale ja glupia latalam za nim i do mnie wrocil... wspomnialam cos o obiecanych zareczynach i sie zareczyl ale ja nie czuje sie spelniona... Mieszkam z nim ale coz widujemy sie tylko w luzku... jak idziemy spac nasza rozmowa wyglada mniej wiecej dobranoc tez cie kocham.... i koniec gadki... pracuje do pozna a pozniej siedzi w garazu i grzebie przy swoim ukochanym aucie a jak wraca to odrazu na laptopa i czyta jak stuningowac owa furke... na seks to czasu w ogole nie ma no chyba ze w niedziele... ciagle wiecznie zmeczony... ehhh mysle ze cos poradzicie... p.s moj byly pisze mi ze mnie kocha juz od pol roku mysli ze jestem sama ale co z tego ze nie ma czasu na spotkanie co mam robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach