Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viena jupiter

Jest tu jakaś co ma faceta z CBŚ albo brygady AT?

Polecane posty

Gość viena jupiter

Tak wiem, ciężki kaliber jeśli chodzi o faceta. Ale takich uwielbiam. Te stroje, te akcje, ta broń , ta kominiarka... Marzy mi się taki facet. Czy któraś miała styczność z takimże osobnikiem? Podniecają was tacy mężczyźni? Bo mnie bardzo. aż mi się erotyczne słowa cisną na usta.

Gość improvised explosive device
Zaraz pewnie zleci się stado mitomanek, które będą pisać o swoich wyjebanych w kosmos facetach. A prawda jest taka, że ani taki facet, ani jego kobieta nie chwalą się taką robotą 😴 A co do drugiego pytania, kręcą mnie ogólnie mundurowi, każdego kalibru 🖐️

Gość viena jupiter
jak nie macie to napiszcie chociaż czy lubicie takich facetów

Gość viena jupiter
jak nie macie to napiszcie chociaż czy lubicie takich facetów

Gość dżentelmen bez lady
mysle że facet z ABW albo CBS może miec zrytą psychike...

Gość viena jupiter
niekoniecznie, ale na pewno mocną psychikę. o takiego faceta jest ciągły strach ale jednocześnie szansa że nie zdradzi bo nie ma kiedy. taki facet musi być odpowiedzialny bo jak akcja to akcja i nie ma zmiłuj. to bardzo ryzykowna praca, można zginąć każdego dnia :O ale tacy faceci tak mnie pociągają że aż mi trudno to opisać, to jest tak niesamowicie męskie...

Pracuję z takimi facetami i powiem tylko dziecko, że za dużo filmów oglądasz.

Gość viena jupiter
aaa, a co masz na myśli? owszem oglądałam filmy ale dokumentalne i autentyki z akcji a nie jakieś amerykańskie gówna. do czego zmierzasz?

Gość viena jupiter
hmm?

Gość askkaa
nie ma sie czym podniecac, bo gdy maz ma alarm to siedze w domu i modle sie abyi tym razem wrocil :/

Gość viena jupiter
nie wkręcasz? kobiety raczej się nie ujawniają że mają facetów w takich organizacjach opisz jak to jest? mąż często bywa w domu? macie dzieci?

Gość viena jupiter
??

Gość askkaa
tak mamy jedno, praca na codzien gdy nie ma alarmu wygląda zwyczajnie, ma sie duzury,na których chłopaki bardzo sie nudza. Czesto są wyjazdy, obozy,rózne szkolenia. Dopiero gdy sie cos dzieje i sa wezwani to jest co robic.

Gość malwina franciszka II
mnie też jarają antyterroryści, widziałam kiedyś ich na żywo w aucie, stali na parkingu a ja szłam do domu, normalnie mogliby mnie wszyscy wziąć na ostro w tym aucie :) uwielbiam ich też!!!! a większość akcji zazwyczaj nie jest zbyt niebezpieczna, no i wczesna emerytura!

Gość viena jupiter
askaa a czy twój mąż nie jest dziwny? kochacie się bardzo? przynosi pracę do domu w sensie rozmawiacie o tym? ile dni siedzi w domu a ile ma akcje i wyjazdy? jest dla ciebie czuły i dziecka czy stał się oschły?

Gość askkaa
nie jest dziwny, jest kochajacy,czuły.. ale normalny facet. Wiem kiedy ma "akcje" , ale niestety nie mowi gdzie i co sie dzieje dla mojego bezpieczenstwa. Noi tu bym sie klocila czy nie sa niebezpieczne.

Gość viena jupiter
i szkoda że ich nie znam, choć raz gościu szedł w kominiarce po mieście ale równie dobrze mógł to być bandyta ;p

Gość viena jupiter
askaa jesteś? to pewnei było prowo

Gość askkaa
nie siedze na dyskusji ogólnej. Widze, ze dla was to bardzo rzadka sprawa skoro tak was to dziwi, ze ktos moze miec meza w at

Gość viena jupiter
askaa ale czy mąż jest czuły? macie czas dla siebie, na wspólne wypady, na NORMALNE życie?

Gość askkaa
no, ale dlaczego mamy nie miec?? maz pracuje na zmiany od 7 do 16 lub nocka. wzywaja go tylko gdy cos sie dzieje a to rzadko bywa

Gość viena jupiter
askaa jesteś? rzadko? przecież tyle akcji jest? a jak nie to ćwiczenia, treningi, ciągle służba przecież prawda? na pewno piszesz o funkcjonariuszu z AT?

Gość gwiazseczka
"niekoniecznie, ale na pewno mocną psychikę. o takiego faceta jest ciągły strach ale jednocześnie szansa że nie zdradzi bo nie ma kiedy." Oj, tego nie byłabym taka pewna.

Gość naiad
Znam takiego jednego faceta. Zdradza żonę. Straszny dupek. Odradzam szczerze. Przypuszczam, że psychika im siada po pewnym czasie od biegania w kominiarkach i strzelanin.

Gość zagubiona z miasta o nazwie W
jak jest dupkiem to zdradza, to zależy od człowieka a nie pracy, tacy jak oni zazwyczaj nie cieszą się reputacją gdy nie mają ułożonego życia osobistego

Gość sssssssssss tez tak mam
a m,nie kręxcą policjacni ..ujjj chciałabym muiec takiego