Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaa123

czy to był gwałt?

Polecane posty

Gość jaaaaaaa123

Ja uważam że tak, ale już sama niewiem. Teraz mam 15 lat, i ciągle myslę tylko o jednym. Gdy miałam jakieś 6 lat to bawiac się z kolezanką zostałysmy zgwałcone(ja tak uważam). Pozwólcie ze to opiszę...:( znałyśmy go... miał 15 czy 16 lat wtedy, mama tej kol. co była ze mną i jego się znały. Miał brata bliźniaka z którym się czasami bawiłyśmy, a jego raczej unikały. pewnego dnia bawiłysmy się razem za domem(koleżanka jest o 2 lata odemnie młodsza)i wtedy on przyszedł do nas...i wyął nóż, kazał nam się rozebrać i zaczął nas obmacywać, potem sciągnął spodnie i wiadomo co kazał robić z jego przyrodzeniem. Byłysmy małe więc nie mógł odbyc pełnego stosunku więc włozył nam tam tylko palec.., całował nas obmacywał, płakałyśmy..pamietam:(i on kazał nam nic nikomu nie mówić. ja i kolezanka obiecałysmy sobie że nigdy o tym nikomu nie powiemy, ale ja poszłam do 1 klasy podstawowoej a on był wtedy w 3 gim. zaczął mnie zaczepiac na przystanku.. to było okropne bałam się że on to powtórzy więc powiedziałąm mamie, sprawa nigdy nie dotarła do polcji. Pomomo ze to nie był pełny gwał, a ja byłam mała to codziennie budzę się i zasypiam z jednym obrazem przed oczami..scenka jak on wyjmuje nóż i ten błysk w jego oku.. dzień w dzień to samo..już się z tym pogodziłąm i normalnie zyję ale to boli i chyba nigdy nie przestanie...;(

Gość facet bez auta
qna, a o co chodzi?

Gość rozwódkaaa
dawaj jego adres :-)

Gość i pytasz sie czy to byl
gwalt? co ty ku­rwa uposledzona jestes czy jak? a jezeli kazdy teraz napisze ze to zaden gwalt tylko normalka to co? inaczej bedziesz sie czuc?? no ja pier­dole, spier­dalaj z taka denna prowokacja, bo tu co 2 dzien jakas 15 teraz czy 20 lat wczesniej byla gwalcona i kazda ma zawsze klopot z okresleniem w ogole czy to byl gwalt :O zenada :O

Gość facet bez auta
no i ja się pytam - o co tu qna chodzi?

Gość jaaaaaaa123
"i pytasz czy to był" ty rozumiesz co człowieku wygadujesz, ja cię czuje zgwałcona, ale ktoś mi powiedział że nie mam prawa się tak czuć, czy ty rozumiesz dzien w dzień te same uczucie, ten sam obraz ból do końca zycią ?

co to ku­rwa znaczy: ale ktoś mi powiedział że nie mam prawa się tak czuć] o czym ty w ogole pier­dolisz??? zenada :O

Gość jaaaaaaa123
do "facet bez auta" o to chodzi ze jestem zagubiona, i pytam o zdanie bezstronnych ludzi

a co masz czuc jedzac kanapke z pomidorem wiesz? czy tez ci pomoc w mysleniu? a zdanie na temat religii w 21w. tez podpowiedziec? moze pomyslec za ciebie czy chcesz isc kupe?

Gość jaaaaaaa123
czytaj dokładanie, widze że z toba nie da się normalnie popisać

Gość jaaaaaaa123
wiesz akurat potrafię mysleć ze siebie szukałam po prostu opini, bo sądziłam ze jesli człowiek potrzebuje pomocy czy coś to inny pomaga a nie wysmiewa i to z takiej rzeczy:(

z kims kto ma gleboko w du­pie takie zenujace prowokacje to z pewnoscia jest problem w 'popisywaniu' :O

Gość jaaaaaaa123
ludzie, dlaczego wy po mnie jezdzicie? widzę że teraz nie możan liczyć na zyczliwość innych ludzi:( dziękuje zawsze byłam zyczliwa dla kazdego ale widzę że to się nie opłaca...:(

Gość jaaaaaaa123
jakie znowu prowokacje? że niby takie cos sobie wymysliłam traktuje to jako powód do kłótni? nie wiesz co to znaczy...

Gość sprobuj za dwa dni moze
ktos sie w koncu nabierze? :) no i zawsze zostaje dyzurny temat, latwy do zalapania przez wielu: pobicia w rodzinie: zone przez meza, synowa przez tesciowa, szwagierke przez zone itp itd, wszelka kombinacja.

czy to byl gwalt to nie wiem , na to jest okreslona definicja. na pewno bylo to molestowanie, rowniez karalne. nie dziwie sie ze nie mozesz o tym zapomniec

Gość rozwódkaaa
jakby mi coś takiego moje dziecko powiedziało to by gość już żadnym palcem nikogo nie tknął. Komentarze sa denne, bo to większość niewyżytych seksualnie 12-stu latków. Jakby juz mieli swoje dzieci to inaczej do macania by podeszli.

Gość jaaaaaaa123
wiecie dziękuje wam wszystkim, z całego serca, naprawdę teraz czuję się dużo lepiej...idę z tąd bo szkoda tu pisać człowiek opowiada co go bolia inni z błotem mieszają, nie musicie wiezyć wasza sprawa, bo to wasze życie i to wy kiedyś za to odpowiedziecie

Gość rozwódkaaa
I żeby nie było wątpliwości: Każda penetracja ludzkiego ciała czymkolwiek bez zgody tej osoby to gwałt, a do 15 lat to nawet za jej zgodą. Gość powinien siedzieć w kiciu i pisać podobny post, ale nie o palcu a szczocie od kibla.

Gość jaaaaaaa123
dziękuje" plastusiowa":) jesteś jedną z niewielu tu normalnych

Gość jaaaaaaa123
dziękuje także"rozwódkaaaa" i ogólnie wszystkim którzy byli życzliwi:-), wybaczcie ale musze już zejść jutro szkoła,