Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnetaSkarpeta12

Dziewczyny proszę doradzcie w sprawie Akrylu.

Polecane posty

Gość AnetaSkarpeta12

Witam wszystkich,mam do Was ogromną prośbę bo już sie naszukałam i nadal nie wiem. Chciałąbym prosić Was abyście napisały mi co mam kupić do paznokci Akrylowych....chciałąbym by akryle nie były jakieś mega drogie poneiważ będe się uczyła na nich ,na allegro jest dużo zestawów ale firma NailDasign jest beznadziejna i myslę że tam jest większość takich....i chce pouczyć się wtapianie w akryl jakieś są siateczki kwiatuszki (nie wiem jak to się nazywa) i kolorowe akrylowe paznokcie z kwiatkami(z takimi kwiatkami z akrylu) chciałąbym zrobić ,poćwiczyć proszę napiszcie co kupić by móc uczyć się takich rzeczy jak opisałam.Będe bardzo wdzięczna. PS.Pewnie takie tematy już były alwe odświeżam;)bo niektóre są z 2007 r....a od tego czasu troche sie pozmieniało;)

Gość AnetaSkarpeta12
Czekam na jakies odpowiedzi także co jakiś czas zajrzę z nadzieją ze ktoś może pomoże;)

Gość czasia
aby zrobić paznokcie akrylowe potrzeba: - szablony lub tipsy - gilotyna - odtłuszczacz - primer - pędzelek - płyn do odsuwania skórek - kopytko - cążki - pilniki - bloczek - polerka - waciki bezpyłowe - oliwka - liquid - akryl (na początek może być tylko bezbarwny, później biały, różowy, kamuflaż, kolorowe) dla początkujących akryl wolnoschnący. do kwiatków szybkoschnący. chyba o niczym nie zapomniałam...

Gość AnetaSkarpeta12
Czasia bardzo Ci dziękuje;***

nie kupuj akrylu wolnoschnacego jak radzi kolezanka bo sie zajedziesz bedziesz ukladac ukladac a on bedzie slywal na skorki. szybko schnacego tez nie. wybierz posredni. ja kiedy sie uczylam kupilam wolnoschnacy z la femme i sie nameczylam zeby skorek nie pozalewac takze nie polecam! uzylam tego akrylu tylko raz bo jak zaczelam to nie mialam innego. do nastepnej klientki mialam juz inny akryl

Gość AnetaSkarpeta12
SmileofAngel to jaki polecasz akryl?gdzie mam kupić?

Gość abbcccddddeeeee
"bo niektóre są z 2007 r....a od tego czasu troche sie pozmieniało" Zmieniło się też to, że te toksyczne szpony zrobiły się niemodne.

Gość czasia
nic dziwnego ze ci skóry zalewał skoro był z firmy la femme... jeśli kupiłabyś porządny akryl wolnoschnący nie byłoby takiego problemu.

Gość a ja polecam
polecam firmę IMS Nails, pracuje na produktach tej firmy i jestem zadowolona :)