Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleBlebloeBle

Wasze zboczone przygody z facetami z sympatii

Polecane posty

Gość bleBlebloeBle

macie jakieś ? :)

Gość tamara1990
Mnie dwóch zaciągło do łózka na pierwszej randce :(

Gość bleBlebloeBle
ja raz sie spotkalam z facetem , przyszlal nie swoje zdjecia .... a nie umiem odmaawiac wiec spedzialm z nim te 2 godziny :O niesmialy , nic nie mowil, ciagle sie usmiechal , non stop patrzyl na biust ( cieplo bylo ) bylismy w parku na lawce , obok mnie usiadl bardzo blisko - i reką zaczal dotykac mnie z tylu za pośladki :O na szczescie to byl 1 i ostatni raz

Chciał mnie macać w kinie i żebym ja go również macała, bo jak twierdził 'przecież tak nas do siebie ciągnie'......(mnie nie ciągnęło broń Boże) najśmieszniejsze jest to że nie był z sympatii tylko jakiegoś KATOLICKIEGO portalu:O:O

Gość gwoli wyjasnienia...
dlatego chcial po ciemku, po katolickiemu, haha

cicha woda brzegi rwie :D kraza sluchy ,ze laski z oaz czy jak to sie nazywa? te spotkania puszczają sie tam z kim popadnie , to samo na katolickim uniwersytecie w lublinie

Gość Romano-Sexmacher
Nie od dziś wiadomo, że najlepsze piczki to katoliczki :classic_cool:

A tak na serio, to kilka razy w życiu spotkałam się z facetami z takiego właśnie katolickiego portalu. Zapisani sobie chyba. I każdy z nich miał tak 'nasrane' w głowie, że dosłownie koń by sie uśmiał. Jak nie macać chcieli to był taki co wierzył w jakieś teorie spiskowe i koniec śiwata z powodu świńskiej grypy i pare innych. Nie wiem czy to przypadek czy faktycznie można wyciągnąć jakieś wnioski.....;)

no wiem wiem....ale nie chciałabym jeszcze raz przez nie przechodzić;) to nie są przygody do ktorych się wraca z sentymentem:O

Aggi ale nie pisałaś, że spotkałaś się z kolesiami z jakiegoś katolickiego forum czy czegoś podobnego, no w sumie powiem, że fanatyzm jest tak samo szkodliwy jak nienawiść czy niechęć do wiary, mam mniej więcej na to podobny pogląd do Ciebie, wszystko z umiarem ;-)

No to i ja dołacze do tego zacnego towarzystwa:) Widze, że nie tylko ja narzekam na bezruch w pracy:)

a ja niedługo koncze, juz mysle o obiedzie:) Ale sie powstrzymuje, żeby nie zjesc go przedwczesnie:)

A ja wrecz przeciwnie, poznalam na sympatii przesympatycznego mezczyzne, odwiedzilismy sie kilka razy - dzielilo na tysiac kilometrow, i moze byc cos z tego bylo ale poznalam faceta, ktory jest teraz moim mezem.

Gość biodronka bez ogonka
ja z takim sie spotkalam , kicha byla niby mial miec 30 lat a okazal sie facetem po 40 i do tego ciagle chcial mnie macac . To byl pierwszy i ostatni raz .