Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymagająca perła

Po jakim czasie dla Was się rozwiódł??

Polecane posty

Gość wymagająca perła

Czy na obietnicach sie skończyło?

Gość nnnnnnnnnnn
nie rozwiodl, zwodzil,

Gość wymagająca perła
a mowil ze Cie kocha?

Gość wymagająca perła
mi mowi ze mnie kocha ,a wtedy ja rucham sie z nim do upadlego

Gość pofonsc
rozwodzil sie 10 lat i tyle moich zmarnowanych lat. nie wierz w jego slowa ! ma dzieci ?

Gość dfrtgy6u
tak, mowil, ze kocha, nawet naprawde dawal to odczuc!!! byl na kazdych urodzinach, dbal o pierrdoly w domu, zawsze pamietal o prezentach malych z delegacji; zapewnial ze odejdzie od zony, jak tylko ona bedzie w stanie to zniesc, ze sie od niej odsuwa, ze sie kloca, ze nie sypiaja ze soba, ze zyja jak papierowe malzenstwo, ze ona jest sama wrecz gotowa zlozyc pozew bo ma dosc ... i kurva ciagnelo sie to latami!!! zmarnowal mi chooj lata ktore zadne cholerrne zapewnienie, zaden prezent i cherbatka podczas przeziebienia tego nie zwroca :O

Gość wymagająca perła
PODSZYWOM DZIEKUJĘ! tak ma 2 dzieci ok 14 lat mają.znamy się dopiero 8 mcy,nie ma seksu miedzy nami

Gość wymagająca perła
ja na kazde pytanie o rozwod dostaję unik....ciszy. Zmiana tematu. Skoro facet mowi o miłosci w moim kierunku,to ja wymagam konkretu. Postawilam ultimatum,ale nie spodziewam się cudu.

Gość wymagająca perła
?

Po 10 miesiącach, tyle że on z żoną nie żył już 10 lat (!!!), tylko że rozwodzić mu się nie chciało wcześniej.

Gość tez kiedys moj facet mial taka
ja sie rozwiodlam on byl juz po rozwodzie

Gość wymagająca perła
Czyli o rozwodzie mogę zapomnieć? statystyki pokazują ze mało który żonaty się chętnie rozwodzi,bo niby kocha. Mogą ciągnąć takie związki latami i mieć w domu spokojnie żonę.

Gość tez kiedys moj facet mial taka
statystyki pokazuja, ze predzej kobieta rozwiedzie sie dla faceta niz odwrotnie... niestety

Gość wymagająca perła
całkowicie się z tym zgadzam, także dziekuje za Wasze relacje i opinie. Jedyne co mogę zrobić,to wycofać się. Ale to już zrobiłam. Zastanawiam się jak on to potraktuje. raczej nie jest jakimś alfonsem. Nasza znajomość rozwinęła sie bardzo przypadkowo, o żonie dowiedzialam sie w sumie niedawno,bo mi wmawial ze jest sam:) jak to pozniej tlumaczyl-jakby mi powiedzial- juz więcej nie moglby mnie zobaczyc.Wiec ukrywal wszystko,co mógł.

Gość a po co sę rozwodzić?
Żona prowadzi dom, gotuje, sprząta, pierze, wychowuje dzieci. Z kochanką można się zabawić, spotkać od święta. Kochanka jest zawsze zadbana, chętna na seks, zawsze znajdzie czas na spotkanie, z taką radością wita, z uwagą wysłucha. Po co odchodzić od żony i to wszystko psuć? Rozwód, histeria żony, niechęć dzieci, niepotrzebne wydatki. Później związek z kochanką, która wkrótce stanie się taka sama, jak żona. Po pewnym czasie trzeba bdzie szukać nowej kochanki i tak wkoło. Człowiekowi potrzebna jest żona i kochanka. Po co mu była żona i była kochanka, która zamieniła się w byłą żonę.

Gość nieskaaa
a co powiecie na taką sytuację, facet odszedł od żony, mieszkamy razem 3 lata, ale nadal się nie rozwiódł. Ona o nas wie, jego rodzina o nas wie... Ale rozwodu ani widu ani słychu, pomimo tego że miał być..

Gość wymagająca perła
zgadzam się, macie racje. Ja awsze jestem zadbana i pieknie wygladam na codzien. On wciąż to mowi ze nie moze sie na mnie napatrzeć i macie racje ze widzimy sie rzadko, obiecuje a nie przyjezdza,bo praca bo to ,bo tamto....ale ja czuje ze zostaje w domu z rodziną. Nie chce zyc w tej patologii.

Gość wyjątek od reguły??
a mój się rozwidł! po 17 latach małżeństwa, 3 dzieci. czekałam na ten rozwód wiele lat.... z tym ze przez pierwszy rok go w sobie rozkochiwałam (on mnie w sobie tez) a dopiero potem zaczęłam napomykac o czymś więcej , rozwodzie itp. no w końcu udało się! ale pezyznam ze bywały chwile ze watpiłam w szczeęsliwe zakończenie. dzis jestesmy małżeństwem, mamy dziecko. jest ok. chociaz czar ukradkowych spotkań, wielkiej 'hotelowej' namiętności minął....

moją koleżankę taki facet zwodził 3 lata i go kopnęła w d..pe i dobrze zrobiła, jemu po prostu było tak wygodniej

Gość Taka sobie kochanka
do a poco sie rozwodzic-swiete slowa,ujelas to w 100% trafnie. Od krotkiego czasu tez jestem kochanka,i boje sie,ze nawet jak sobie znajde teraz nowego faceta,to nie bede potrafila zrezygnowac z kochanka.To jest wciagajace i pociagajace,jak juz raz bylo sie w takim ukladzie,ciezko bedzie zyc inaczej.Z jednej strony chcialabym z nim byc,zeby ja zostawil,ale po kiego hoooja,przeciez za 2 lub 3lata bede wlasnie taka druga nudna zona

Gość wymagająca perła
ale ja nie jestem kochanką. nie doszlo miedzy ami do niczego. Wydaje mi sie ze on sie mną zauroczył, zaczynają się tlić jakies uczucia, a ja zrezygn0owalam.

Gość hhhtttttr
no i dorbze zrobiłas poszukaj wolnego moj tez sie nie rozwiodl nie wierz mu