Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sussi01

Co zrobic zeby moj facet znowu szalal za mna

Polecane posty

Gość sussi01

Jestem w zwiazko 3 lata,i dostrzeglam ze moj facet niema juz dozego zainteresowania mna,zauwarzylam ze oglada sie za kobietami ktore sa takimi wyrafinowanymi sokami

Gość czym są???
sokami???

kochana a czasem nie zrobiłaś się nudna, może nie rajcujesz go tak jak dawniej, pomachaj trochę dupcią, dasz radę :)

Czy wy w ogóle znacie swoich facetów ? Bo jak laska zadaje pytanie co mam zrobić żeby szalał za mną znowu to nie wiem czy mam płakac czy sie śmiac ? Ktoś kto zadaje tego typu pytania na forum nie jest całkiem normalną osoba

Od tego sa te fora, zeby rozmawiac. A jak Ci nie pasuje to po prostu zmien strone lub nie czytaj tego.. Znajac zycie jestes facetem, ktory g**** wie o kobietach.

Gość luuuuuuuuluuuuuu
przecież to proste - po pierwsze - zaakceptuj taki stan, w małżeństwie jest delikatna rutyna i tyle, nie da się tego uniknąć i nie ma co włosów rwać z tego powodu i pytać - czy on mnie w ogóle jeszcze kocha - mieć swoje zainteresowania żeby był temat do rozmowy - przynajmniej raz w tygodniu spędzać razem wieczór - tylko we dwoje, może winko i fajny sex - eksperymentować:-D koniecznie - nie wisieć na facecie jak na wieszaku, trochę samodzielności... - dbać o siebie, takie proste a z tego co widzę na ulicy - ciężka sprawa... nie da się żyć dłuższy czas na fali romantycznego uniesienia bo może to doprowadzić do mdłości, wystarczy od czasu do czasu czymś się wzajemnie zaskoczyć...

Gość luuuuuuuuluuuuuu
jestem 7 lat w związku i wierzcie mi można.... trochę tajemniczości, dajcie znów się pozdobywać podrywajcie swoich mężczyzn, dajcie im odczuć że wciąż jesteście fajnymi atrakcyjnymi kobietkami

Gość luuuuuuuuluuuuuu
jakby były takie oczywiste Regres to nie byłoby tego wątku:-D

raczej jest to przykład na to że kobiety wstępują w związki tylko dlatego że tak trzeba ,nie znajac swojego partnera,nie znajac sie na wspólnych relacjach,oczekiwaniach i zainteresowaniach Po prostu takie kobiety sa nudne a zarazem mają nudne życie które faceta zniecheca do nich :) stad desperackie pytania co zrobić by szalał za mną

Gość luuuuuuuuluuuuuu
Regres, nie zgodzę się, zauważyłam że po zalegalizowaniu związku ludzie mają tendencję do odpuszczania.... dalej - zmieniamy się, czasem ktoś się rozwija a druga osoba stoi w miejscu i jeszcze zaczyna mieć o to pretensje...

Gość sufit pod sufitem
Co zrobic zeby moj facet znowu szalal za mna. Pierdolnij go czymś ciężkim jak będzie spał

Regres, nie zgodzę się, zauważyłam że po zalegalizowaniu związku ludzie mają tendencję do odpuszczania...." Toatalna bzdura !!! Piszesz tak jakby to legalizacja była czemuś winna znam kilka wolnych związków znajomych którzy razem żyją bez żadnego papierka , tutaj też takie coś istnieje To zwykły charakter taki a nie inny sprawia że ludzie maja w dupie swojego partnera, może to rutyna moze przyzwyczajenie ale drogi rozmówco o związek trzeba dbać od poczatku a nie wielce sie starać po 3,6 czy 15 latach ... Jesli dbamy o kobiete od samego poczatku a kobieta dba o nas ma nam cały czas coś do zaoferowania to dylematy typu co zrobić by szalała na nowo nie bede nas dotyczyły to tyle w temacie :)

uważam że często przyczyna tkwi po stronie kobiety, wydaję mi się że u mnie tak było, zmieniłam siebie, kobitki najważniejsze to znać swoją wartość i tak jak tu któraś z Was już wspomniała nie wisieć mu na szyi i nie szukać problemu na siłę, a że się rozgląda za innymi? zdrowy facet, tyle jego, że popatrzy :) niech nacieszy oko :)

Gość luuuuuuuuluuuuuu
Regres wyluzuj... może mam skrzywienie...może obracam się w takim towarzystwie...może takie mam doświadczenia... piszę to co myślę i tyle..

Gość sussi01
Niedowiedzialam sie niczego szczegulnego z tych wypowiedzi,to o czym piszecie, nie wisiec na facecie i dbac o siebie,to wszystko robie i bym nie powiedziala ze nieznam swojego faceta,znam go od mlodych lat,jest moja wielkom miloscia,co prawda nie bylismy zawsze razem nasze drogi sie rozeszly dwa razy,teraz mamy doze obowiaski i malo czasu dla siebie,i teraz od niedawna ten czas co mamy konczy sie klotnia bo jemu zawsze cos nieodpowiada albo zle cos powiem albo zle cos zrobie,pozatym jestem bardzo zadbana kobieta,pomimo ze mam dzieci jestem bardzo zgrabna,spontaniczna,i zaskakujaca,znam swoja wartosc ale najwidoczniej to wszystko nie wystarcza bo moj facet ma bardzo wysokie mniemanie o sobie..i pociagaja go z tego co zauwarzylam kobiety o lekkich obyczajach jak to sie mowi te na raz...kiedy mowie do niego ze pociagaja jego takie suczki to asz widze blysk w jego oczach...

Gość sussi01
bjm

Gość sussi01
Regres..po twoich wypowiedziach widac ze nie masz doswiadczenia w zycio,bo ludzie w zwiasku poznaja sie cale zycie w zyciu codziennym i lozku,codziennie jest cos nowego....

bo ludzie w zwiasku poznaja sie cale zycie " no ameryki nie odkryłas :) Ale co z tego ze poznaja sie całe życie ? To nie powód by nie dbac w dniu codziennym o związek

Gość gabr33
Ja nie powiedzialam ze niedbam o zwiazek,tylko nie wystarczy ze jedna osoba sie stara a druga tylko zada,naprawde nie masz pojecia o zwiasku..ani o zyciu, bo jakby bylo wszystko takie proste jak dla ciebie to niebylo by tego fora..

Gość gabr33
Sory sussi01 odpowiedzialam tak jakby za ciebie ale naprawde to jest ktos bez pojecia...

Sory sussi01 odpowiedzialam tak jakby za ciebie " gabr i po ściemniasz? i zmieniasz te nicki ? :)

Gość gab33
Mam poprostu ten sam problem,i duzo kobiet napewno tez ktore sa dlugie lata w zwiaskach,i takie wypowiedzi denerwuja mnie jak ktos wypisuje a nie ma pojecia o zwiasku i o zyciu..

i takie wypowiedzi denerwuja mnie jak ktos wypisuje a nie ma pojecia o zwiasku i o zyciu.." przepraszam królowo :) Ty oczywiscie na związkach zjadłaś zęby i dla ciebie ina odpowiedz niż ta na jaka oczekujesz zaraz kojarzy ci sie z nieznajomości życia i z nieznajomoscia zwiazków ... Ja już sie nie dziwie temu twojemu facetowi że sie znudził toba ;)

Gość gab33
Zobaczysz sama jak bendziesz 10 lat w zwiasku,watpie zebys po 10latach bylo tak samo.

Zobaczysz sama " nigdy nie zobacze sama bo nie jestem nią :P tylko nim :D za 10 lat koleżanko to mnie może nie być ;) mamy dzień dzisiejszy i na tą chwile robie wszystko co w mojej mocy by mój związek nie wymagał za 3 lata stawania na głowie tylko dlatego by moja kobieta nie musiała wypowiadać słów "co zrobić by za mna szalał"

Gość do neinka - cd.cd.
"....Ja już sie nie dziwie temu twojemu facetowi że sie znudził toba " to nie argument to chwyt poniżej pasa .... i niezbyt dobrze niestety świadczy o osobie, która to mówi

Gość do neinka - cd.cd.
"..... i na tą chwile robie wszystko co w mojej mocy...." na tę chwilę tak ..... i chwała Ci za takie założenie ale nie wiem, czy znajdziesz kogokolwiek takiego, kto wchodzi w związek i już na początku nie deklaruje tego samego... Raczej trudno będzie Ci znaleźć osobę, która czegoś takiego lub podobnego nie deklaruje :).... "...... by moja kobieta nie musiała wypowiadać słów "co zrobić by za mna szalał" ......... :)Ludzie się zmieniają i tak naprawdę nie wiesz, czego będzie oczekiwała Twoja kobieta po ....nastu latach wspólnego życia :)